HOQUEI PATINS LLIGA CATALANA

El Llista passa a quarts

Supera el Taradell i suma la segona victòria consecutiva a la Lliga Catalana || Vives va decidir el partit després que els visitants remuntessin cinc gols

El Lleida Llista va acabar tenint problemes per superar el Taradell.

El Lleida Llista va acabar tenint problemes per superar el Taradell.MAITE MONNÉ

El Lleida Llista es va classificar ahir per a quarts de la Lliga Catalana al superar el Taradell (7-6) i sumar la segona victòria a la competició, ja que dissabte va vèncer també el Palafrugell per un clar 8-3. El partit d’ahir a l’Onze de Setembre el tenia controlat el conjunt d’Albert Folguera a 14 minuts del final, quan manava per 6-1, però els visitants van remuntar i va haver de ser Vives el que sentenciés.

Després del gol inicial del Taradell, obra de Casadevall, els llistats van començar a plasmar la seua superioritat amb arribades constants a porteria, que es van traduir en dos gols abans del descans, gràcies a l’encert de Gefflot i Vives (2-1).

En l’arrancada de la segona meitat va arribar el vendaval lleidatà, que va anar acumulant gols en el marcador. Andreu Tomàs, Palazón en dos ocasions i Vives van marcar per situar el 6-1 en el marcador. Però a partir d’aleshores el Llista va desaparèixer de la pista. El Taradell va aconseguir el control i va començar a retallar diferències. En només nou minuts, l’equip d’Osona es va situar a tan sols un gol (6-5) després que anotés Molera. Dani Rodríguez va empatar el matx amb una falta directa a l’últim minut, però Vives va respondre amb el 7-6 definitiu.

El tècnic Albert Folguera va assenyalar després del partit que “l’important era sumar els tres punts i aconseguir la classificació per a quarts, però és veritat que hi ha hagut un moment durant el partit en què hem desconnectat totalment. Això ens ha de servir de lliçó per a la Lliga, no pots perdre de vista un partit en cap moment. Però l’important és que continuem sumant minuts i entrenaments per arribar al màxim”.