SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Dembélé, clau de Neymar

El PSG estaria disposat a traspassar el brasiler al Barça per uns 130 milions més Rakitic i la cessió del francès, al qual han de convèncer || El jugador gal no tindria lloc en l’atac blaugrana

Neymar, en una foto d’arxiu, durant un entrenament del PSG.

Neymar, en una foto d’arxiu, durant un entrenament del PSG.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futur de Neymar està ara mateix en mans d’Ousmane Dembélé i de l’emir de Qatar, Tamim ben Hamad Al Thani, els dos homes que poden desbloquejar el seu traspàs al Barcelona o condemnar-lo a viure una temporada més al París Saint-Germain. Segons va publicar ahir a l’edició digital el diari L’Équipe, les converses entre aquests dos clubs prossegueixen ara en la distància, l’endemà de la reunió a París en la qual cadascun va fixar posicions i es va arribar a un espai d’entesa.

La delegació catalana, encapçalada pel director general del club, Òscar Grau, va tornar a la capital catalana amb l’objectiu de convèncer Dembélé d’abandonar el club amb direcció a la capital francesa. L’Équipe assegura que en les últimes hores el Barcelona ha proposat 130 milions, el croat Ivan Rakitic i la cessió per una temporada de Dembélé. El campió del món, que ja va jugar sota les ordres de Thomas Tuchel al Borussia Dortmund i que té una gran complicitat amb Mbappé, apareix com l’única peça capaç de convèncer els francesos de rebaixar la suma financera de l’operació.

El mateix Neymar ha expressat el desig de tornar al Barça i que només fitxarà per aquest club

Als seus 23 anys, el francès tindria problemes per jugar en un Barça amb Messi, Suárez, Griezmann i Neymar, i en què treuen joves del planter com Carles Pérez i Ansu Fati.

Amb aquest argument proven de contrarestar les declaracions del seu representant, Moussa Sissoko, que fa uns dies tancava tota porta a una sortida del futbolista. L’Équipe assegura que és el secretari tècnic, el també francès Éric Abidal, l’encarregat de convèncer-lo.

Per la seua banda, Neymar ha expressat la voluntat de tornar al Barça i ha deixat clar que no vol tornar a enfundar-se la samarreta del PSG, que va vestir per última vegada fa més de 100 dies.

Lleida

El tècnic lleidatà Jaume Joan Rius va tenir a les seues ordres Ansu Fati, la jove promesa del Barça que va impressionar en el seu debut amb el primer equip, diumenge passat, amb 16 anys i es va convertir en el segon jugador més jove en la història del club blaugrana a aconseguir aquest assoliment. Rius va ser seleccionador català sub-16 i la temporada 2016-2017 va dirigir Ansu. “Ell era en realitat sub-15 però sempre jugava un any més avançat. A més, la normativa exigia quatre jugadors sub-15 a la convocatòria i ens va anar molt bé perquè estava demostrant un grandíssim nivell al cadet del Barça”, explica el tècnic lleidatà, que elogia el jugador d’ascendència de Guinea Bissau no només com a futbolista sinó com a persona. “Recordo que quan vam jugar contra Melilla i va entrar al minut 60. Estava lesionat però no ens va dir res. A la fase final estava una altra vegada lesionat, però em va dir que volia venir. Òbviament, no el vaig convocar, però això demostra que és un noi molt sacrificat. És un futbolista molt complet que pot jugar en les tres posicions d’atac i que va bé de cap, malgrat no ser alt.”

Neymar, en una foto d’arxiu, durant un entrenament del PSG.

Neymar, en una foto d’arxiu, durant un entrenament del PSG.EFE

tracking