SEGRE

FUTBOL FEMENÍ

L'AEM cau golejat en l'últim amistós abans del començament de la Lliga

Va aguantar el Saragossa fins al descans amb 1-1

La formació inicial que va presentar l’AEM ahir a Saragossa.

La formació inicial que va presentar l’AEM ahir a Saragossa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM va caure golejat a l’últim partit amistós de preparació de cara a la Lliga de Segona divisió Pro Femenina, categoria de recent creació i avantsala de la màxima divisió.

El resultat, encara que just, és una mica enganyós i massa inflat per al nivell d’un i l’altre equip, que aquest any comparteixen categoria. D’una banda, va resultar ser un encontre a la primera part molt igualat. Les lleidatanes van competir molt bé davant d’un molt bon conjunt, que compta amb una plantilla en què destaquen les tres nord-americanes Lana Spitler, Maddy Wialliams i Nikia Smith, a més de les internacionals gregues Spyridonidou i Chamalidou. I això que l’equip saragossà ha perdut la seua gran estrella, la campiona mundial sub-17 Salma Paralluelo que, al tenir un gran talent també en atletisme ha fet que, finalment, es decanti per aquest esport i fitxi pel Platges de Castelló.

A l’AEM, a més, li faltaven Pixu, Nadia, Paula i Jani, que són quatre jugadores titulars i molt importants per a l’equip, la qual cosa també explica el voluminós marcador final encara que no ha de servir d’excusa.

La davallada física de l’equip de Roger Lamesa a la segona part va ser important i a l’encaixar els gols seguits va fer que l’equip abaixés els braços. Els dos tècnics van fer, a més, molts canvis. L’AEM començarà la Lliga el 8 de setembre al camp del Barça B i en el segon duel de la competició rebrà el Saragossa, el rival d’ahir.

tracking