FUTBOL PRETEMPORADA

Puiggròs dóna la victòria

El Mollerussa s’imposa per la mínima al Palau al partit de presentació d’aquest equip i III Memorial Dani V. || El porter local va aturar un penal

464716_1.jpgCF PALAU

El CFJ Mollerussa es va imposar per un solitari gol de Xavi Puiggròs a l’inici del partit a un Palau que es va defensar com va poder i el porter del qual, Ricard Serret, va aturar un penal llançat pel mateix jugador visitant esmentat al principi. L’equip del Pla va demostrar la seua superior categoria perquè, malgrat l’ajustat triomf, va disposar d’oportunitats per marcar i va estavellar tres pilotes als pals, dos de les quals a la segona meitat.

El domini del Mollerussa va ser incontestable davant d’un bon rival. Els homes de Josep Maria Turull van mostrar molt bones sensacions de cara a l’inici de Lliga la setmana que ve i només els va faltar materialitzar en més gols el control del joc.

El primer i únic gol del partit va arribar al minut 17 per mediació de Puiggròs, que hauria pogut augmentar el compte sobre la mitja hora de joc. Tanmateix, va fallar la pena màxima o, més ben dit, li va endevinar el llançament el porter del Palau, Serret, que va impedir que pugés el 0-2 en el marcador. El penal havia estat comès sobre Jofre Graells. En aquest primer període el Mollerussa va estavellar una pilota al pal.

Després del descans va seguir la mateixa tònica, malgrat que els dos equips es van dedicar a fer canvis per donar minuts a més jugadors, cosa que va fer que el ritme no fos el mateix que el del principi.

El lluminós ja no es va moure tot i que l’equip de Josep Maria Turull va tornar a disposar d’ocasions per incrementar la seua renda. Al finalitzar el matx, l’entrenador del Mollerussa manifestava que li havia agradat el comportament del seu equip a poc més d’una setmana de l’inici de Lliga.

“Estic supercontent perquè veig que l’equip està plasmant el model de joc que vull, basat en el domini de le pilota.” Aquest dissabte, el Mollerussa rebrà el Torrefarrera (17.00 hores) en l’últim amistós.

Alpicat

Alpicat i EFAC van empatar (1-1) en un compromís de pretemporada en el qual els locals van plantar cara a un equip de categoria superior. L’equip de Jesús Alcalde va posar contra les cordes un rival cridat a ser a la zona alta de Primera. L’encontre va ser molt igualat, especialment durant la primera meitat, en la qual les defenses es van imposar al joc ofensiu. D’aquesta manera, es va arribar al descans amb el 0-0 inicial i sense cap dels dos equips amb prou domini per plasmar-lo en el marcador.

Després del pas pels vestidors, un gol d’Alcalà va avançar els de roig, que també seran entre els equips a tenir en compte a Segona Catalana. L’EFAC va saber reaccionar a temps i Gauso va establir l’empat 10 minuts després. Els dos equips van utilitzar la segona meitat per donar entrada a jugadors de refresc, però no hi va haver canvis a l’electrònic. El que va ser més a prop d’aconseguir el segon va ser l’Alpicat, després que Hamza rematés una pilota de forma acrobàtica i Chiné aconseguís rebutjar la pilota. L’EFAC disputa demà la final de la Copa Lleida a Mollerussa.