SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

“Venir al Llista és la millor opció per progressar”

El francès Nathan Gefflot, de 21 anys, afirma que “jugar a l’OK Lliga és un desafiament i espero fer-ho bé” || Ha firmat per 2 temporades

Nathan Gefflot, ahir a la presentació amb Folguera i Duch.

Nathan Gefflot, ahir a la presentació amb Folguera i Duch.MARIONA KISKERI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’internacional francès Nathan Gefflot, de 21 anys, va dir ahir durant la presentació que no s’ho va pensar a l’hora d’acceptar l’oferta del Lleida Llista “perquè és un molt bon club de l’OK Lliga i era la millor opció per progressar” i que va tenir molt en compte les excel·lents referències que li van donar els exllistats i compatriotes Bruno i Roberto Di Benedetto, que li van parlar “molt bé del club, del gran ambient que hi ha a l’equip i de la ciutat”. El jugador gal, procedent de l’equip de La Vendéenne, on ha jugat els últims sis anys, ha firmat pel club lleidatà per les dos pròximes temporades.

Gefflot, que va disputar amb l’absoluta francesa els recents World Roller Games a Barcelona, va dir que “per a qualsevol nen del meu país que juga a l’hoquei, que no són gaires, el somni és jugar un dia a l’OK Lliga espanyola. Serà un desafiament molt important per a mi i espero fer-ho tan bé o millor que els meus amics, els germans Di Benedetto”, va fer broma.

L’internacional gal va rebre bons informes de club i ciutat per part dels germans Di Benedetto

Gefflot, que es va expressar en castellà i va estar acompanyat pel president Enric Duch, el vicepresident Juanjo Santisteve i l’entrenador, Albert Folguera, creu que s’adaptarà bé a l’exigent OK Lliga després de destacar a França. “La temporada passada vam acabar tercers a la Lliga i vam lluitar fins al final pel títol. He millorat molt aquest últim any i era el moment de sortir de l’hoquei francès”, va explicar. Albert Folguera va afirmar que és un jugador que “en dos anys tindrà una progressió important. Ens sorprendrà. Feia temps que el seguíem. És fort, polivalent i té projecció”.

tracking