SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Abel Molinero: “Donarem alegries”

El davanter Abel Molinero veu el Lleida preparat per lluitar per “objectius grans” || Afirma que pot adaptar-se a qualsevol posició en l’atac

Abel Molinero, ahir al túnel dels vestidors que condueix al terreny de joc.

Abel Molinero, ahir al túnel dels vestidors que condueix al terreny de joc.MARIONA KISKERI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Abel Molinero Pons (Madrid, 28-4-1989) està convençut que el Lleida d’aquesta temporada pot fer disfrutar l’afició i ahir, durant la presentació, es va mostrar amb ganes de debutar al Camp d’Esports. “A l’afició li podem oferir moltes alegries”, va explicar i, sobre si tenia alguna petició per als seguidors blaus, va comentar: “Encara és una mica aviat per demanar res, però espero que aquest any els aficionats gaudeixin de bon futbol i bons resultats i que s’animin a venir al camp.”

Després de jugar uns minuts en la victòria al camp del València Mestalla va valorar que “hem començat la temporada de la millor manera possible. Hi ha un bon vestidor, un bon grup i bons jugadors, per la qual cosa veurem com es desenvolupa la temporada. Però té bona pinta”, va assenyalar.

Després de diversos intents, recala finalment al Lleida havent firmat una bona temporada al Talavera

Va admetre que ja havia tingut contactes amb el Lleida en anteriors temporades. “És un club amb què havia parlat diverses vegades, però m’havia quedat pendent venir. M’agrada perquè sempre aspira a dalt de tot. Crec que era el moment de venir”, va comentar.

Després de firmar una bona temporada al Talavera, on va marcar deu gols, va afegir que els objectius personals són els mateixos que els col·lectius: “Vull tornar a viure aquells últims mesos de la temporada, que són els més bonics del futbol, quan es lluita per un objectiu gran. A nivell personal és el meu objectiu, però és el mateix que té l’equip.” I va valorar que veu una plantilla amb arguments per aconseguir-ho: “L’equip té molt marge de millora, competim bé i hem fet bons resultats aquesta pretemporada. Podem progressar molt, encara.”

Va explicar que la posició on es troba més còmode és “com a segon punta”, però va afirmar que té molta capacitat d’adaptar-se a altres posicions en atac. “Puc jugar de mitjapunta, també per la banda... i encara que no sóc el clàssic 9 de referència, també puc jugar en punta. M’adapto bastant bé a qualsevol posició en atac”, va concloure el jugador.

tracking