SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana s'estrena amb 2 partits després de l''stage'

Abandona avui la concentració de Bellver de Cerdanya per jugar amb el Sant Cugat || Demà, debut a casa davant del Palau de Plegamans

Jugadores i tècnics del Vila-sana, durant l’‘stage’.

Jugadores i tècnics del Vila-sana, durant l’‘stage’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana afronta aquest cap de setmana un doble compromís, tot just finalitzar l’stage que l’equip del Pla d’Urgell conclou avui a Bellver de Cerdanya. Des d’aquesta localitat es desplaçarà avui fins a Cerdanyola, on a les 19.30 disputa el primer encontre de la Copa Esport Penedès amb el Sant Cugat. Demà debutarà a casa, en partit d’aquesta mateixa competició, i rebrà al seu pavelló el Palau de Plegamans (18.30), actual campió de l’OK Lliga femenina.

Per a l’entrenador de l’equip, Jordi Capdevila, es tracta, no obstant, de “dos partits més de preparació, encara que formin part d’un torneig”, explica. “No busquem tant el resultat com el fet de posar en pràctica les coses que hem treballat aquests dies a Bellver de Cerdanya”, afegeix Capdevila. També va fer una valoració de la setmana de stage que conclou avui. “Ha estat molt positiu, hem pogut treballar tots els aspectes que teníem previstos, tant a nivell tàctic, físic com psicològic. Les jugadores han estat molt receptives.” Durant aquestes jornades, al costat de l’equip tècnic, ha treballat també un psicòleg, Vicenç Raluy, ja que el club vol donar aquesta temporada molta importància a aquest aspecte. El pròxim partit de les del Pla d’Urgell ja serà el cap de setmana següent, amb l’Igualada, també de la Copa Esports Penedès.

tracking