El Llista guanya i passa com a campió

Encadena a Igualada la tercera victòria i continua invicte

Els jugadors del Lleida Llista, ahir a Igualada.

Els jugadors del Lleida Llista, ahir a Igualada.LLEIDA LLISTA

Tres partits, tres victòries. El Lleida Llista es va imposar ahir per 3-4 a Igualada i va certificar el pas als quarts de final de la Lliga Catalana com a campió de grup. Dimarts, a Vic, es jugarà davant del Girona la classificació per a les semifinals.

Malgrat que mitja plantilla s’ha renovat i que encara falta un jugador per incorporar-s’hi, l’argentí Mauro Giuliani, l’equip d’Albert Folguera ha començat la pretemporada amb pas ferm i, després de derrotar la setmana passada el Palafrugell i dimarts passat el Taradell, ahir, contra un rival més sòlid, el Llista va tornar a guanyar i els joves Sergio Duch, Sergi Folguera i Gerard Folguera van tornar a tenir minuts.

El Llista va encarrilar el partit a la primera part amb sengles gols de dos dels nous fitxatges: Oriol Vives, que va marcar el 0-1 al minut 7 i Marc Palazón, que va fer el 0-2 el 21. A la segona part, l’Igualada va empatar amb gols de Roger Bars, de penal i de Marc Palau, però Aleix Joseph i Andreu Tomàs van tornar a ampliar l’avantatge (2-4).

A l’últim minut de partit, l’Igualada va marcar el definitiu 3-4.