SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

La Trail les Peülles sortirà del claustre del monestir de les Avellanes

Un moment de la presentació de la carrera.

Un moment de la presentació de la carrera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Trail Caminada les Peülles, que celebrarà la quarta edició el proper 8 de setembre, tindrà per primera vegada com a punt de sortida i d’arribada el claustre romànic del monestir de les Avellanes. La prova, organitzada pel Club Excursionista les Peülles del Montsec, espera assolir els 200 participants en aquesta nova edició.

La Trail ofereix dos categories als participants, la cursa, destinada als atletes de competició i que és puntuable per a la Lliga de la Noguera, així com una caminada, que va dirigida al públic en general. El recorregut té prop de 15 quilòmetres, amb un desnivell de 430 metres.

La Trail Caminada les Peülles canvia cada any el seu punt de sortida i d’arribada, així com el recorregut i fins ara s’havien alternat les localitats de les Avellanes, Tartareu, Santa Linya i Vilanova de la Sal. Però en aquesta quarta edició, l’epicentre de l’activitat esportiva serà al monestir de les Avellanes.

Els organitzadors han disposat que tant la línia de sortida com la de meta estigui situada al claustre del monestir i el recorregut passarà també per l’ermita del Sant Cap, lloc en el qual es va fundar el monestir. Els participants i acompanyants podran visitar el conjunt monumental.

tracking