SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida debuta a casa

Després d’obrir la Lliga amb una victòria al camp del València Mestalla, el Lleida s’estrena avui al Camp d’Esports amb la Nucia (19.00 hores) || Els alacantins també van començar guanyant

Molo va assistir ahir al partit entre el Cornellà i l’Olot.

Molo va assistir ahir al partit entre el Cornellà i l’Olot.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de gairebé quatre mesos, el Lleida i la Lliga tornen aquesta tarda al Camp d’Esports. Serà el debut de l’equip davant de l’afició i el debut de Manuel Jesús Casas Molo com a entrenador, en un estadi que coneix molt bé. El Lleida rep la Nucia (19.00) amb ganes de ratificar el bon inici de lliga, després de guanyar la jornada passada per 1-2 al camp del València Mestalla.

Els aficionats lleidatans no veien un partit al Camp d’Esports des del dia 5 de maig. En aquella ocasió, l’equip, en el que seria l’últim duel de Joan Carles Oliva al capdavant del Lleida, va perdre 1-2 contra el Barcelona B.

Es trobaran un equip renovat, encara que no tant com en temporades anteriors, i que ha començat la Lliga amb bon peu, després d’un excel·lent triomf a la Ciutat Esportiva del València.

El primer rival dels lleidatans al centenari estadi de l’avinguda Fleming és el CF la Nucia, un equip acabat d’ascendir, però que també ha començat amb victòria la temporada i que en la jornada anterior, al primer partit de Lliga, es va imposar per 1-0 al Cornellà. Molo ja va advertir a la compareixença de divendres davant dels mitjans de comunicació que no serà un rival fàcil.

El Lleida, després d’una nova temporada decebedora, vol que l’afició torni a enganxar-se amb l’equip. L’objectiu, com cada any, és ambiciós i l’arribada de Molo, que com a jugador va ser un ídol per als seguidors, ha servit perquè la il·lusió repunti. L’equip, com ja va demostrar la jornada passada, està començant a mostrar el caràcter que sens dubte li transmet l’entrenador. L’objectiu és encadenar un segon triomf en aquest inici de Lliga, una cosa que no s’aconsegueix des de fa sis anys (vegeu el desglossament).

Malgrat que el partit d’avui correspon a la segona jornada, no s’ha tancat el termini per fitxar jugadors, per la qual cosa el club encara podria incorporar algun futbolista més.

Després de la victòria davant del València Mestalla, el club ha fitxat aquesta setmana Luso Delgado, procedent del Rayo Majadahonda, que s’uneix a la resta de novetats de la plantilla: Adri León, Matej Simic, Enric Bernat, Eder, Raúl González, Liberto, José Ruiz i Abel Molinero.

L’aficionat reconeixerà de la temporada de l’any passat Pau Torres, Víctor Vidal, César Soriano, Joan Oriol, Trilles, Marc Martínez, Xemi, Alpha, Sebi i Fernando Cano, en una temporada en la qual Molo està donant oportunitats als del planter. Sis van ser convocats al partit de la setmana passada.

Quant al possible equip inicial d’aquesta tarda, seria el format per Pau Torres; José Ruiz, Simic, Soriano, Joan Oriol; Liberto, Marc Martínez, Adri León, Raúl; amb Xemi i Eder en punta.

Sis anys sense guanyar en les dos primeres jornades Si el Lleida guanya avui la Nucia, haurà aconseguit ple de triomfs en les dos primeres jornades, una cosa que no passa des de fa 6 anys (l’última vegada va ser la temporada 2013-2014, que va acabar amb play-off). Aquesta mateixa va ser l’última en què els dos primers gols oficials els van fer jugadors que seguien de l’any anterior i no nous fitxatges, una cosa que van reeditar diumenge passat a València Marc Martínez i Xemi. Serà la primera vegada que els lleidatans s’enfronten a la Nucia, que es convertirà en el trenta-dosè equip valencià a jugar contra els blaus.

tracking