SEGRE

Futbol

El Lleida decep en el Camp d'Esports

Molo s’estrena com a entrenador a casa amb una derrota davant de La Nucía (0-2)

El Lleida decep en el Camp d'Esports

El Lleida decep en el Camp d'EsportsJORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou entrenador del Lleida, Manuel Jesús Casas "Molo", ha tingut avui el pitjor debut possible en el seu retorn al Camp d’Esports. El Lleida ha perdut 0-2 davant de La Nucía, en un partit fluix en el qual l’equip no ha tingut fluïdesa ni pegada. Una derrota que suposa la primera decepció d’una temporada que havia començat de forma il·lusionant, després de la victòria per 1-2 en el camp del València Mestalla en la primera jornada.

El Lleida ha caigut víctima dels seus errors i després de trobar-se en el primer quart d’hora de partit amb un 0-2 que ha suposat una pesada càrrega i que ja no ha sabut remuntar. Un error als 9 minuts de partit ha permès a Fran Moreno, exjugador del Lleida, marcar el 0-1. Menys de cinc minuts després ha arribat el 0-2, anotat en el minut 13 per Morgado.

En la segona part el Lleida ha sortit amb força, amb ganes de donar-li la volta al marcador, però a mesura que anaven passant els minuts i les ocasions clares no arribaven, l’equip s’ha anat apagant. Primera derrota de la Lliga, que obliga el Lleida a reaccionar en el pròxim partit. Serà dissabte, en el camp de l’Olot.

tracking