SEGRE

HOQUEI OK LLIGA PLATA

El Lleida.Net Alpicat es posa en marxa amb un ‘stage’

La presentació, davant la Selecció Catalana

Els jugadors del Lleida.Net Alpicat, ahir a les instal·lacions 2Llacs.

Els jugadors del Lleida.Net Alpicat, ahir a les instal·lacions 2Llacs.HC ALPICAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida.Net Alpicat, que la temporada passada es va quedar a un pas d’ascendir a l’OK Lliga, va iniciar ahir la pretemporada amb un stage a les instal·lacions 2Llacs, que conclourà avui. L’equip que torna a entrenar Xavi Roy té com a objectiu intentar de nou l’ascens a la màxima categoria de l’hoquei estatal.

El tècnic va començar a treballar ahir amb els jugadors de la primera plantilla, que ja està tancada, del filial i un juvenil. El Lleida.Net Alpicat ha fitxat quatre joves jugadors, tots ells procedents del Lleida Llista. Es tracta de Raúl Fernández, Pol Mestres, Pol Besolí i Pol Besora. De la temporada passada continuen al club Joan Ramon Serret, Miquel Serret, Mats Zilken, Ricard Casals, Lluís Alsina i Marc Llasera, a més a més de Sisco Ariza, que té fitxa del primer equip.

El club pretenia tancar la plantilla amb l’argentí Nahuel Castro, però finalment ha firmat amb el Liceo B. Tampoc hi seguirà Biel Salvadó, amb el qual no hi ha hagut acord per renovar. El club es presentarà a l’afició el dia 14 amb un partit amistós davant de la Selecció Catalana Absoluta.

tracking