L’Ilerdauto Pardinyes cau plantant cara a un LEB Or

L’Osca va ser superior a la segona part i es va emportar el partit

Marc Rubín de Celis, en una acció del partit.

Marc Rubín de Celis, en una acció del partit.POL PUERTAS

Bon partit de pretemporada de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes contra l’Osca de la LEB Or, en què els de Lleida van acabar perdent per 82-73 malgrat competir bé durant tot el partit sense importar la diferència de categoria entre els dos.

Els de Gerard Encuentra van sortir molt seriosos a la pista, on van demostrar un gran encert en el tir exterior i una gran defensa del rebot, la qual cosa els va permetre obrir les primeres distàncies en el marcador.

El Pardinyes disputa aquest dimecres a les 21.00 hores el primer partit amb el Prat al Barris Nord

Els d’Encuentra van portar el ritme al llarg del primer període, de manera que van aconseguir arribar al final del primer quart amb una renda favorable de sis punts (19-25). La bona defensa groc-i-negra, sumada a l’encert de jugadors com Duch (14 punts) i Gasque (17 punts), van ser claus a la primera meitat del partit.

Durant el segon període els aragonesos, van agafar les regnes, malgrat que els d’Encuentra no van perdre la cara al partit en cap moment i van mantenir el pols amb l’Osca per arribar al descans un sol punt per sota (42-43).

A la represa els locals van ser superiors, sobretot sota el cèrcol. Malgrat l’esforç, l’Ilerdauto no va poder retallar la diferència, i va arribar al final amb un marcador de 82-73 per a l’Osca. Aquesta setmana, l’Ilerdauto disputarà els dos partits de la Lliga Catalana LEB.