SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Luso Delgado: "Del Lleida m'agrada tot"

El saragossà Luso Delgado va decidir fitxar “per ser a prop de casa i ser un club històric que lluita per estar a dalt” || Defensa polivalent i migcampista

Luso Delgado, ahir durant la presentació al Camp d’Esports.

Luso Delgado, ahir durant la presentació al Camp d’Esports.XAVIER MADRONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futbolista aragonès Luis Eduardo Luso Delgado Pacheco (Saragossa, 4-12-1984)va dir ahir durant la presentació amb el Lleida Esportiu que va decidir fitxar per l’equip lleidatà perquè li “va agradar tot”. “He vingut aquí per molts motius. El Lleida m’oferia el que estava buscant. Abans que futbolista sóc persona, porto molts anys fent voltes pel futbol nacional i volia ser a prop de Saragossa, casa meua. El Lleida era la meua prioritat, malgrat que havia tingut ofertes de Segona, de l’estranger i de Segona B, però era anar-me’n més lluny i les vaig descartar”, va explicar l’experimentat jugador procedent del Rayo Majadahonda, de Segona A, que va fer broma dient que “amb el Lleida hauré tancat el cercle jugant en equips de les quatre províncies catalanes [abans va jugar al Sant Andreu, Girona i Rapitenca]”.

Luso, que compta al palmarès amb dos ascensos a Primera amb el Còrdova i l’Osca, va revelar que hi va haver un cert interès del club oscenc per tornar a incorporar-lo, “però vaig parlar molt amb Molo i amb Jordi Esteve i em van convèncer. El Lleida és un club històric, amb el qual ve de gust jugar amb un estadi d’herba natural, que era un altre fet que m’atreia. És a dir, tenia tot el que m’agradava per venir aquí”, va insistir. Va assegurar que no li importa descendir una categoria. “Aquesta no era la meua prioritat, sinó ser feliç en un lloc. Vull deixar molt clar que no vinc a retirar-me aquí, em trobo fort malgrat la lesió que em vaig fer la temporada passada i que m’ha llastat durant tot l’estiu. Als entrenaments m’estic trobant bé i tinc ganes d’estar en òptimes condicions per jugar com més aviat millor”, va assenyalar el jugador format al planter del Reial Saragossa i que destaca per la seua polivalència. “En els meus inicis vaig jugar al lateral dret. Després em vaig reconvertir en migcampista, que és on millor he rendit i he tingut l’oportunitat de jugar a Primera i els meus millors anys de Segona. L’últim any vaig jugar de central al Rayo Majadahonda i també vaig fer una bona temporada”, va dir. Sobre el partit de diumenge passat va dir: “No és el que esperàvem. L’equip no va estar bé i no és la imatge que jo havia percebut. El que veig és que hi ha bons vímets. Joves amb gana i veterans que coneixem el nostre ofici. A mi m’agrada molt l’equip.”

tracking