SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Llista es fixa arribar a 1.000 socis

El club llança la campanya “Allista’t” amb carnets a preus econòmics || Doble campió europeu i sense patrocinador, continua avalat per Empreses Lleida

Els Castellers de Lleida van aixecar un pilar a la plaça Paeria i van desplegar el lema de la campanya.

Els Castellers de Lleida van aixecar un pilar a la plaça Paeria i van desplegar el lema de la campanya.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mil abonats. Aquesta és la xifra de socis que s’ha proposat aconseguir aquesta temporada 2019-20 el Lleida Llista, que va llançar ahir una nova campanya, avalats pel doble títol europeu en els dos últims anys. “Allista’t” és el lema escollit, que el club va presentar a la plaça Paeria, en un acte que va comptar amb la participació dels Castellers de Lleida, que van aixecar un pilar i van desplegar una gran pancarta amb el lema. “Obrim una temporada il·lusionant, amb moltes cares noves, reinventant-nos, però no desistirem a intentar donar de nou alegries i títols”, va explicar, Enric Duch, president del club. Duch va estar acompanyat pel tinent d’alcalde de promoció econòmica, Paco Cerdà; el regidor d’Esports, Sergio González i la diputada provincial Helena Martínez. També hi van assistir jugadors de la base i del primer equip, que van fer pinya amb els Castellers.

“Amb mil abonats ja estaríem tranquils”, explicava Duch, en una temporada que el club afronta de nou sense patrocinador principal i amb el repte immediat de trobar 10.000 euros per anar a jugar la Copa Intercontinental a Portugal. “No els teníem pressupostats i estem treballant per aconseguir els diners, entre iniciatives privades i institucionals”, va afegir. En cap cas no es planteja renunciar-hi.

"Ni que hi hàgim d’anar a peu. No podem renunciar-hi. És una competició en la qual hi ha els quatre millors equips d’Europa. No hi és el Barça i hi som nosaltres. No podem fer el ridícul”, va valorar. Mentre segueix buscant patrocinador, el club arrancarà amb el suport d’Empreses Lleida, amb aportacions de diverses firmes. El president va destacar que la campanya té “preus molt econòmics. Els diners no han de ser una excusa per no ser abonat i que tothom pugui accedir al nostre esport”. El carnet individual costa 60 – 50 euros si també és soci d’un altre club– i inclou Lliga, play-off i Europe Cup. Joves de dotze a setze anys i jubilats en paguen 40.

tracking