BÀSQUET LLIGA CATALANA LEB

El Pardinyes planta cara

Debuta a la competició amb una derrota davant del Prat en un partit que va tenir a l’abast després de remuntar a la segona part || Els lleidatans van acusar la falta de rotacions i el cansament

Lamini Dieng entra a cistella en una acció del partit d’ahir al Barris Nord.

Lamini Dieng entra a cistella en una acció del partit d’ahir al Barris Nord.MAITE MONNÉ

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va anotar ahir un altre apunt a les pàgines de la seua brillant història. Va debutar a la Lliga Catalana LEB i, encara que va perdre davant del vigent campió de la competició, el CB Prat (75-85), va tenir la victòria al seu abast gràcies a una gran segona part, però les seues poques rotacions –Gerard Encuentra només tenia vuit jugadors– i el cansament acumulat li van fer baixar el ritme en els minuts finals. A falta d’un fitxatge per tancar la plantilla i amb Wendell Davis a la banqueta per una qüestió burocràtica, l’equip va plantar cara i va fer que el Prat no pogués relaxar-se ni un segon.

L’Ilerdauto Pardinyes no va entrar bé en el matx. No va poder fer el joc que li agrada i, tot i així, al final del primer quart només perdia 20-22. El segon quart va començar pitjor, amb un 0-7 que va permetre al Prat distanciar-se. Però Lamine Dieng va sostenir l’equip encara que l’encert en triples dels barcelonins els va portar al descans amb un 34-42. A la segona part va arribar la reacció. A poc a poc va anar retallant distàncies i, conduïts per Marc Rubín de Celis i amb aportacions de tots els jugadors, a falta d’1.54 es van posar davant (57-56) encara que van tancar el quart 59-64. En el període definitiu el Pardinyes va mantenir el pols i a 6.05 tornava a manar (69-68) i amb un últim avantatge (75-73) a falta de 2.32, va entrar en la recta final mancat de gasolina. El Prat va tornar a posar-se davant per acabar guanyant 75-85, un càstig excessiu per als lleidatans.