SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'Atlètic Lleida busca mil socis i pujar a Tercera

El nou club jugarà a l’Atlètic Segre i sorgeix de la fusió amb l’EFAC Almacelles

Joan Bosch, president; Xavier Batalla, vicepresident; i David Romaní, president de l’Atlètic Segre.

Joan Bosch, president; Xavier Batalla, vicepresident; i David Romaní, president de l’Atlètic Segre.X.M.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Esportiu Atlètic Lleida 2019, que naix de la fusió amb l’EFAC Almacelles i el nom del qual mantindrà només aquesta temporada, va fer ahir la presentació oficial marcant-se com a principals objectius, segons va manifestar el vicepresident i portaveu, Xavier Batalla, “assolir aquesta temporada els mil socis, ascendir a Tercera divisió quan sigui possible, i amb vocació de ser un club referent i amb arrelament social que cobreixi el buit de l’excedent de jugadors juvenils que hi ha en el futbol lleidatà”.

Batalla, que va estar acompanyat pel president de l’EFAC, Joan Bosch, i pel de l’Atlètic Segre, David Romaní, va dir que pretenen “sumar sense ser competència de ningú”.

L’equip jugarà els seus partits al camp de l’Atlètic Segre (el primer demà dissabte a les 20.00 amb entrada gratuïta) i s’entrenarà al col·legi Terraferma, al no arribar a un acord amb l’ajuntament d’Almacelles per seguir allà.

Avui començarà la campanya d’abonats del club amb preus de 50 euros el carnet sènior per als majors de 18 anys, 20 euros per al júnior (entre 15 i 18 anys) i 10 euros per a l’infantil (de 7 a 14 anys). D’altra banda, amb l’adquisició d’un carnet s’obtindrà un taló amb vals de descompte per un valor global de més de 100 euros en establiments de la ciutat.

Aquesta temporada, el nom d’Atlètic Lleida només el portarà un equip benjamí i els colors del nou club seran blau marí a l’equipació titular (similar a la del PSG) i blanca la suplent.

El Lleida Esportiu impugna el nom del nou club El Lleida Esportiu ha impugnat el nom del Club Esportiu Atlètic Lleida 2019 i cinc més que van intentar registrar, inclòs el d’Unió Esportiva Lleida, segons van confirmar a aquest diari el president Albert Esteve i Eva Sanz, advocada i agent de la propietat industrial de l’empresa Ingenias, agència oficial de patents i marques. Segons va explicar Sanz, “hem presentat en nom del Lleida Esportiu i a petició d’aquest club un escrit d’oposició a la sol·licitud d’aquesta marca i cinc d’anteriors. Es va presentar el 31 de juliol i a l’agost vam ampliar al·legacions. No és només perquè porti el nom de Lleida i sigui també un club de futbol, la qual cosa no passaria si fos un altre esport, sinó perquè s’hi sumen moltes coincidències com escut, colors i logo. Hem impugnat marques i noms d’aquest nou club perquè genera confusió i xoca amb els drets marcaris i registrals del Lleida Esportiu”. D’altra banda, a l’espera que es resolgui el procés, fonts de l’Atlètic Lleida van dir a aquest diari que “no tindrà recorregut”.

tracking