SEGRE

La UE Balàfia pateix el setè robatori de cable en 2 mesos

La Paeria avançarà la instal·lació del sistema d’alarma en camps municipals

Els lladres es van emportar el cable de la caixa d'il·luminació.

Els lladres es van emportar el cable de la caixa d'il·luminació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria intentarà avançar tan aviat com sigui possible la instal·lació d’algun tipus de sistema d’alarma als camps de futbol municipals arran de l’onada de robatoris que han patit en les últimes setmanes. Els més recents episodis han tingut lloc amb la sostracció de cable de les torres d’il·luminació que ha patit la UE Balàfia aquest cap de setmana passat i ahir a la matinada. Amb aquests dos nous robatoris, gairebé consecutius, el club n’acumula ja set en tot just dos mesos. El mes passat també va patir aquest tipus de furt el CF Pardinyes.

El regidor d’Esports, Sergio González, va reiterar ahir, com ja va declarar a aquest diari el mes d’agost passat, la preocupació que hi ha als clubs i a la Paeria per aquests robatoris, que atribueixen a la mateixa o el mateix grup de persones. En aquest sentit, va indicar que “estem en el procés de poder instal·lar les càmeres i el sistema d’alarma, però haurem d’avançar el procés com més aviat millor”.

González ja va dir en el seu dia que el sistema d’alarma que s’elegeixi per dissuadir els lladres s’instal·larà en tots els camps municipals, tant si han estat objecte de robatoris com si no. També s’ha estudiat can viar el tipus de tanques per un que ofereixi una seguretat més gran. “Els tècnics estan buscant la millor fórmula”, va reiterar el regidor d’Esports.

Val a assenyalar que després del robatori patit per la UE Balàfia el cap de setmana passat, la Paeria va procedir dilluns a reposar el cablatge sostret i reparar la tanca que el lladre o lladres havien tallat per entrar al recinte esportiu. Però ahir el personal del club va tornar a trobar-se amb la mateixa situació, havent-se comès el furt probablement durant la matinada.

El president de la UE Balàfia, Paco Rodríguez, es va mostrar molt preocupat per aquesta onada de robatoris i va assegurar sentir “impotència, perquè ja no sabem què fer. És un malson això que patim”. Aquesta onada de robatoris als camps municipals de futbol s’uneix a la necessitat de canviar la gespa artificial, una cosa de la qual és conscient la Paeria que, segons el regidor Sergio González, té previst que hi hagi una partida als pressupostos de l’any 2020.

Els lladres van entrar fent un forat a la tanca.

La UE Balàfia pateix el setè robatori de cable en 2 mesos

tracking