SEGRE

FUTBOL

Álex Felip dóna la victòria al Lleida a Olot (0-1)

El jugador castellonenc, que fa una setmana estava fora de l’equip, firma el segon triomf a la Lliga

Álex Felip dóna la victòria al Lleida a Olot (0-1)

Álex Felip dóna la victòria al Lleida a Olot (0-1)JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Álex Felip, que fa una setmana estava en la llista de descarts i per tant, fora de l’equip, li ha donat aquesta tarda al Lleida Esportiu el seu segon triomf a la Lliga. L’equip de Molo n’ha guanyat 0-1 en el camp de l’Olot, gràcies a un gol del migcampista castellonenc en el temps afegit. Álex, que dilluns va saber que tornava a tenir fitxa del primer equip, ha marcat un gol que val tres punts d’or.

El Lleida, que va guanyar el primer partit de Lliga per 1-2 en el camp del València Mestalla, ha arribat a Olot obligat a no fallar després de la derrota de la passada jornada en el Camp d’Esports davant de La Nucía. Però les primeres ocasions han estat de l’Olot, toto i que la bona actuació del porter Pau Torres ha mantingut a zero la porteria lleidatana. Amb empat sense gols s’ha arribat al descans.

En la segona part el Lleida ha mantingut la fermesa defensiva i ha començat a crear ocasions de gol. Liberto n’ha tingut una en el minut 69, a passi de Joanet, que el porter local ha enviat a córner. En el minut 84 un llançament d’Eder ha sortit fora, fregant el pal, mentre que en el temps afegit Álex Felip ha marcat el 0-1. El Lleida suma 6 punts de 9 de possibles.

tracking