SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida, a rescabalar-se a Olot

Els de Molo volen esmenar la derrota de la jornada passada a casa sumant els tres punts com el 2018 en aquest camp || L’equip es troba des d’ahir concentrat en terres gironines

Molo, ahir durant la roda de premsa prèvia al partit de demà amb la Nucia.

Molo, ahir durant la roda de premsa prèvia al partit de demà amb la Nucia.O.J.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu buscarà avui a Olot (Municipal, 18.00 hores) una victòria amb què rescabalar-se de la derrota soferta a casa diumenge passat contra la Nucia. L’equip lleidatà ja va guanyar la temporada passada en aquest mateix feu per 0-1, encara que després els de la Garrotxa li van tornar la moneda al Camp d’Esports amb el mateix resultat.

Els de Molo es trobaran davant d’un Olot que està invicte després de les dos primeres jornades en què ha aconseguit una victòria i un empat. El Lleida, que en alguns moments va fer bones sensacions en el primer partit al camp del València Mestalla, ha d’acoblar encara totes les peces del puzle. El tècnic d’Almeria ha demanat paciència, conscient que hi han hagut molts canvis a l’equip, entre els quals la marxa de la parella de la davantera de l’any passat (Juanto-Pedro) i que ell mateix és un debutant en la seua faceta com a entrenador.

El partit es preveu molt tàctic, tancat, dels que es decideixen per petits detalls i amb un rival molt treballat per Raúl Garrido, que repeteix a la banqueta olotina. Per a aquest partit, el Lleida té les baixes de Cano i Alpha. Molo va convocar 19 jugadors dels quals n’haurà de descartar avui un.

L’equip ja va partir ahir al migdia cap a terres gironines i es va entrenar a la tarda a la Vall d’en Bas, on té les seues instal·lacions l’empresa de jardineria Royalverd, que s’encarrega de col·locar la gespa i fer el seu manteniment a recintes esportius, entre els quals el Camp d’Esports.

L’equip no estarà sol a Olot, ja que la penya Blues Nord ha contractat un autocar que partirà avui a les 14.00 des del Camp d’Esports. D’altra banda, el Lleida-Espanyol B de la quarta jornada es disputarà el diumenge 15 a les 18.00 h.

En un altre ordre de coses, la plantilla del Lleida és la setena del grup III de Segona B amb més valor de mercat per a Transfermarkt. Aquest lloc web especialitzat en futbol i finances assigna a l’equip lleidatà un valor de mercat de 3,65 milions d’euros, superat per Barça B, Nàstic, Hèrcules, Cornellà, Sabadell i Castelló.

Raúl Garrido, l’exblau que més s’ha enfrontat al Lleida

Raúl Garrido es mesurarà avui com a entrenador al Lleida Esportiu per setena vegada. És l’exblau (2000-02) que més vegades s’ha enfrontat des de la banqueta al club lleidatà des de la refundació del 2011. Amb l’Olot, Garrido ho haurà fet avui 5 vegades, a més d’una amb l’Olímpic de Xàtiva i una altra amb l’Huracà de València. Al rànquing el segueix Piti Belmonte (2003-05), amb 5 enfrontaments, Tevenet (2006-07) i Rodri (1992-93) amb quatre, Gaizka Garitano (1996-97) amb tres i Emili Vicente (1986-89) i Óscar Álvarez (2000-01) amb dos. A més, els quatre enfrontaments de Rodri van ser també des de la banqueta de l’Olot, per la qual cosa el club de la Garrotxa és l’únic que ha tingut més d’un entrenador que, sent exjugador del Lleida, s’hagi enfrontat al Lleida Esportiu. D’altra banda, el Lleida va guanyar la temporada passada 0-1 a Olot amb gol de Juanto, i el balanç històric és de 4 victòries, 3 empats i 5 derrotes.

tracking