SEGRE

HOQUEI WS EUROPE CUP

El Llista, exempt en primera ronda al sorteig europeu

Defensarà el títol entrant a vuitens encara que l’espera un quadre molt dur

El Lleida Llista celebra el seu segon títol de la Europe Cup, que van guanyar el 28 d’abril passat.

El Lleida Llista celebra el seu segon títol de la Europe Cup, que van guanyar el 28 d’abril passat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista va quedar ahir exempt de la primera ronda de la WS Europe Cup, la de setzens de final, però l’espera un camí molt dur en el seu objectiu de revalidar el títol que va aconseguir el passat 28 d’abril a l’Onze de Setembre. Després del sorteig de les competicions europees, que es va celebrar ahir a la localitat portuguesa de Torres Vedras, l’equip lleidatà va quedar enquadrat a la part més dura del quadre de la WS Europe Cup, que el Llista ha guanyat de forma consecutiva en les dos últimes edicions.

L’equip d’Albert Folguera, com a campió, va quedar exempt de la primera ronda, que es disputarà a l’octubre i al novembre. També va quedar alliberat dels setzens el Valdagno italià, que va ser semifinalista. Els lleidatans entraran en la competició en vuitens de final contra el guanyador de l’eliminatòria entre el Barcelos portuguès i el Gènova italià. L’anada es jugarà el 14 de desembre a la pista rival, mentre que la tornada, a l’Onze de Setembre, serà el 18 de gener. Si supera aquesta ronda l’espera probablement l’Igualada.

En aquesta mateixa competició, el Wolfurt austríac, on són els lleidatans Jaume Bartés i Iker Bosch, jugarà contra el Ploufragan francès, mentre que el Girona es mesurarà contra el Düsseldorf alemany, l’Igualada amb el Wimmis suís, el Voltregà contra el Coutras francès i el Caldes amb el Nantes, també francès.

Pel que fa a la Lliga Europea, el Reus va quedar en un grup amb Sporting, Lodi i Dinan-Quevert; el Noia, amb Porto, Monza i Biasca; el Barcelona, amb Benfica, Sarzana i Herringuen, i el Liceo, amb Forte, Oliveirense i Saint Omer.

Enric Duch, president del Lleida Llista, valorava ahir que “ja ens esperàvem quedar exempts de la primera ronda, però hem quedat a la part més complicada del quadre. No serà fàcil repetir el títol, però és el que els he dit als jugadors, al final, per ser campió, cal guanyar-los a tots”.

El Lleida Llista, després de quedar eliminat dimarts passat de la Lliga Catalana, encara jugarà dos partits amistosos abans de l’inici de la Lliga: dimarts a la pista del Noia, on debutarà l’argentí Mauro Giuliani, i dissabte a casa davant del Caldes.

tracking