El Mollerussa, condemnats pel desencert

El Mollerussa cau a casa davant del Vilanova en l’estrena de lliga || Domina el partit i té ocasions per sentenciar abans del quart d’hora, però el penalitza en excés no materialitzar-les

Un jugador del Mollerussa intenta escapar-se d’un rival amb la pilota controlada, ahir en el partit.CARLES MIRANDA

El Mollerussa ha començat la Lliga amb mal peu. Ahir va perdre en la seua estrena, a casa, per un resultat massa unflat davant del Vilanova (0-2), que amb prou feines va tenir ocasions i que va ser dominat pràcticament tot el matx pels del Pla d’Urgell. De fet, el que va privar l’equip de Turull de guanyar va ser el seu desencert de cara a porteria, ja que no va saber culminar les nombroses ocasions de què va disposar, especialment en el primer temps, per marcar. La primera mitja hora de joc va ser molt lluïda per part del quadre local, que va veure reflectit aquest domini en tres ocasions clares abans que el cronòmetre assenyalés el minut 15.

Primer va ser Edu Barón amb un xut que va parar el porter visitant, el mateix destí que va trobar, seguidament, una rematada de cap de Jofre. Finalment, un un contra un d’Òscar Canadell va ser refusat de nou pel porter. No va acabar allà. Álvaro també va provar d’inaugurar el marcador a favor del Mollerussa, però no va tenir sort en els seus xuts des de fora de l’àrea en els minuts 33 i 37, que van anar a les mans del meta barceloní. Per la seua part, el Vilanova amb prou feines va disposar d’una ocasió, en el minut 26. Una pilota llarga a l’esquena de la defensa a punt va estar de sorprendre Joan Marc, que finalment va desaprofitar la jugada.

Però abans del descans, el Vilanova va aconseguir avançar-se en el marcador en la que tot just era la seua segona arribada. De nou una pilota llarga la va aprofitar Contreras per batre Joan Marc (0-1). Un gol que no feia en res justícia al domini exercit pel Mollerussa fins al moment.

A la segona part va persistir l’equip lleidatà en la voluntat de controlar el partit, encara que les ocasions van ser menys clares i van disminuir amb el pas dels minuts, acusant també un ritme de joc més lent.

Tanmateix, Òscar Canadell va tenir una ocasió molt clara als vint minuts, en un nou un contra un que no va culminar el lleidatà quan havia vençut ja el porter.

Álvaro també ho va intentar de manera activa al llarg d’aquest segon temps, però el pas dels minuts va anar frustrant les esperances del Mollerussa de remuntar i o sumar almenys un punt. No només això, sinó que, a més, el Vilanova, que durant aquests 45 minuts es va dedicar a conservar el botí, va marcar el gol de la sentència a l’última acció del partit. Un rebuig el va culminar Angulo en el 0-2 en el que va ser l’únic xut visitant entre els tres pals. Ara, el Mollerussa rebrà al Vista Alegre i al Gos Vidalet.

Josep Maria Turull: “És un resultat exagerat, hem merescut més”

L’entrenador del Mollerussa, Josep Maria Turull, va lamentar al final del partit la derrota. “És un resultat exagerat i voluminós, ens mereixíem com a mínim l’empat”, explicava el tècnic, que va dir que es quedava amb males sensacions amb el resultat però bones pel joc del seu equip: “Si a la primera part haguéssim estat més encertats, hauríem sentenciat en els primers quinze minuts”, va explicar.