Derrota per la mínima amb polèmica del Tàrrega

Un jugador del Tàrrega desplaça la pilota davant la pressió de dos jugadors del Martinenc.ÁREA 11

El Tàrrega d’Edu Berrocal va iniciar la temporada al camp del Martinenc amb una derrota ajustada i amb polèmica arbitral, per un penal en contra dubtós (1-0).

La primera part va ser igualada, amb ocasions per als dos equips però sense gaire perill a cap de les dos porteries. La primera aproximació va ser per al Martinenc mitjançant un xut creuat de Canelada que es va perdre per poc. Li va respondre minuts després el Tàrrega per mitjà de Roger, però el meta Cócera va estar atenta per allunyar el perill.

Tanmateix, la igualtat imperant entre els dos equips es va veure truncada quan, en el minut 35, el col·legiat Núñez Ruiz va decidir assenyalar un penal rigorós a favor dels locals. Joel no va desaprofitar l’ocasió i va fer pujar l’1-0 en el marcador, un gol que a la fi significaria la victòria del Martinenc. El partit va arribar al final dels seus primers 45 minuts sense cap jugada més digna de menció.

A la segona part, el Tàrrega va millorar notablement el seu joc i va lluitar per empatar i, fins i tot, remuntar el matx. Tanmateix, va ser Güell el primer a posar a prova el contrari. Malgrat aquesta aproximació de Güell i de la decisió arbitral del primer temps, els homes d’Edu Berrocal no es van acovardir i van assumir el domini de la pilota, generant diverses ocasions clares de perill, dos especialment, encara que sense el merescut encert en la rematada final.

Amb aquesta derrota per la mínima, el Tàrrega es queda sense poder estrenar el seu caseller de punts i haurà d’esperar la seua oportunitat en la següent jornada, en la qual rebrà al Municipal Joan Capdevila el Muntanyesa.

Per la seua part, el Martinenc visitarà el camp de l’Alcarràs, que en aquesta jornada va quallar una bona actuació al difícil camp del Santboià i va aconseguir sumar un punt (0-0).

Respecte a la segona part, el tècnic va apuntar que “hem tingut més arribades a porteria i dos ocasions clares que podrien haver suposat l’empat”. Malgrat la derrota, Berrocal es va mostrar content amb la “nostra resposta i sacrifici” i va sentenciar que “ens ha faltat frescor i agafar el to, però la temporada és molt llarga”.

“Ha sigut un partit igualat, desequilibrat per l’àrbitre”

L’entrenador del Tàrrega, Edu Berrocal, va declarar després del matx que “ha estat un partit molt ajustat que hauria d’haver acabat en empat, però ho ha desequilibrat aquesta decisió arbitral”, fent referència a la jugada del penal a favor del Martinenc. Segons Berrocal, “la pena màxima ha estat molt rigorosa”.