SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ PRO

L'AEM cau amb el cap ben alt

Les lleidatanes mostren un bon nivell amb el Barça B però dos gols consecutius després de la pausa deixen els punts a casa || Pixu va anotar el primer gol de les de Roger Lamesa en l’històric debut

Una jugada del partit d’ahir entre el Barça B i l’AEM a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Una jugada del partit d’ahir entre el Barça B i l’AEM a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’una temporada històrica, l’AEM es va estrenar ahir a la nova Segona divisió Pro amb una derrota davant del Barça B (3-1), que malgrat el bon partit de les de Roger Lamesa va imposar la seua qualitat gràcies en bona mesura a espurnes de les seues jugadores amb experiència al primer equip blaugrana, com Claudia Pina, autora del primer gol, o Carla Armengol, que va desembussar el matx amb el segon del seu equip.

L’AEM, que començava la Lliga amb baixes sensibles, com les de Jordina i Paula per lesió; Hisui, la japonesa fitxada aquest estiu, per temes burocràtics; i Nadia per motius laborals; va començar el duel amb por escènica. La defensa de les lleidatanes patia amb les arribades de les jugadores del Barça B i la pressió alta de les blaugranes no deixava respirar tampoc a les de Lamesa.

Amb aquest panorama era qüestió de temps que caigués el primer gol per a les locals i, efectivament, en el minut 12, va ser Claudia Pina l’encarregada d’avançar les blaugranes en una bona combinació al segon pal (1-0).

Després de la pausa per hidratar-se, a l’equador de la primera meitat, les jugadores de l’AEM es van sacsejar els nervis i van començar a plantar cara al filial del Barça. La bona dinàmica es va allargar més enllà del descans i en el minut 64 Pixu va empatar el partit en una bona combinació amb Natàlia (1-1).

El matx estava igualat, tant al marcador com en el joc. Tot i així, un detall de qualitat de Carla Armengol en el minut 75 tornava a posar el Barça B davant i, tan sols tres minuts després, Morato augmentava l’avantatge amb el 3-1 que acabaria sent definitiu. Els dos gols seguits van ser un cop per a la jugadores lleidatanes, que ja es van veure sense temps per reaccionar i evitar la primera derrota del curs.

“Sortim amb millors sensacions de les que ens esperàvem” El tècnic de l’AEM, Roger Lamesa, es va mostrar satisfet amb el rendiment del seu equip malgrat a la derrota. “Sortim amb millors sensacions de les que ens esperàvem”, va explicar Lamesa, que va valorar també el seu rival d’ahir com “un dels màxims aspirants a campió”. “Ens ha costat una mica entrar en joc però a partir del minut 20, després de la parada per a hidratació, hem començat a pressionar més amunt i hem aconseguit evitar que se’ns escapessin tant entre línies”, va explicar el tècnic. A la segona meitat, el tècnic va explicar que el seu equip “ha tingut ocasions” i que “han estat una llàstima els dos gols ràpids del Barça B”. “Estic molt content amb el resultat i més amb les baixes que teníem”, va afegir Lamesa, que va destacar que al no coincidir en el mateix dia, totes les jugadores en dinàmica del primer equip, com Pina, Armengol o Codina, van jugar amb el filial.

tracking