TEMPS EXTRA V DUATLÓ LLEIDA

Ribalta i Mounir guanyen al Sícoris

Cita multidisciplinària al club lleidatà, amb la participació d’uns 400 atletes durant el cap de setmana || Antonia Argilés i Sergi Pascual s’imposen en la cursa de 5 km

Moment de la sortida de la cursa de 5 quilòmetres, puntuable per a la Lliga Ponent.

Eva Ribalta i Isam Mounir van ser ahir els guanyadors de la cinquena edició del Duatló de Lleida, que organitza el Sícoris Club, cita multidisciplinària que també ha acollit una carrera de 5 quilòmetres, puntuable per a la Lliga Ponent, i curses infantils, que es van organitzar dissabte a la tarda. En total, la cita ha reunit uns 400 atletes entre totes les propostes.

La Duatló, modalitat poc estesa a nivell organitzatiu a Lleida, va constar d’una carrera de 5 quilòmetres, una prova ciclista de 40 i de nou carrera, en aquesta ocasió de 2,5 km. En dones es va imposar Eva Ribalta, mentre que la prova masculina la va guanyar Isam Mounir.

La jornada va incloure la modalitat Duatló Duo, en la qual els components d’un equip es reparteixen els sectors. En la categoria masculina va guanyar l’equip format per Sergio Pardo i Christian Martín, mentre que en la mixta van vèncer Jone Zabaleta i Haritz Uranga. La femenina va quedar deserta.

Pel que fa a la cursa de 5 km, el podi femení el van formar Antonia Argilés, Mireia Marín i Claraines Mosquera, mentre que el masculí va quedar amb Sergi Pascual, Sergi Bernaus i Josep Pascual.

El Duatló ha col·laborat amb les activitats solidàries de Postureig de Lleida i s’han recaptat fons que es destinaran a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).