SEGRE

HÍPICA COMPETICIÓ

Bronze per a Albert Hermoso al Català i Marçal Piró, or en juvenils

Albert Hermoso, durant la seua participació en el concurs.

Albert Hermoso, durant la seua participació en el concurs.BCOM COMUNICACIÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’olímpic lleidatà Albert Hermoso va aconseguir la medalla de bronze al Campionat de Catalunya de Concurs Complet d’hípica, que s’ha disputat aquest cap de setmana al Centre d’Equitació Penedès, a Vilafranca del Penedès. A la categoria Juvenil, Marçal Piró, alumne d’Albert Hermoso, va aconseguir la medalla d’or al Campionat de Catalunya amb Kira HDB.

Hermoso hi va participar amb dos cavalls joves, de 6 anys, Mohican SC i Umbela AA. La medalla la va obtenir muntant Mohican SC, a l’aconseguir una puntuació de 33,48 a la prova de doma, cosa que ja el va col·locar a la tercera posició. El lleidatà va defensar la plaça després dels recorreguts en cros i en salt sense cometre cap falta.

La medalla d’or va ser per a Blanca García, que va muntar Sach-Cento, i la medalla de plata se la va endur Eduardo Via-Dufresne, que hi va participar cavalcant Gustavo V.

Amb Umbela AA, Hermoso va aconseguir una puntuació de 32,39 a la prova de doma, la segona millor puntuació, però encara que va fer els recorreguts de cros i salt sense falta, el va penalitzar l’excés de temps, amb la qual cosa va finalitzar el concurs en quarta posició. La pròxima competició serà a Sevilla del 20 al 22 d’aquest mes.

tracking