SEGRE

FUTBOL SALA SEGONA DIVISIÓ B

El Futsal Lleida, en acció

Amb Lamsauto com a nou patrocinador, arranca avui a Cerdanyola la segona temporada a l’elit || L’equip no renuncia a res

Plantilla per a aquesta temporada del Lamsauto Futsal Lleida.

Plantilla per a aquesta temporada del Lamsauto Futsal Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Futsal Lleida, amb Lamsauto com a nou patrocinador principal, comença avui a la pista del Cerdanyola (21.30) la segona temporada a la Segona divisió B. L’objectiu de l’equip lleidatà, en aquest segon curs a l’elit del futbol sala, és consolidar-se en la categoria i aconseguir la permanència sense tants conflictes com en el curs anterior, encara que sense renunciar a res.

Macià Expósito, responsable del club, explica que “comencem un projecte il·lusionant, amb gent jove que s’ha incorporat a l’equip i l’objectiu és millorar la classificació de la temporada passada”. L’equip, que va competir com Lo Caragol, va acabar al lloc onzè de la classificació.

“Hi ha canvis en el sistema de competició”, afegeix Expósito. “L’any passat només promocionava a Segona A el campió del grup i ara ho faran els quatre primers. Però també en baixen quatre en lloc de tres.” L’encontre d’avui a Cerdanyola s’havia de jugar el cap de setmana, però s’ha avançat perquè el Lamsauto Futbol Lleida s’ha classificat per a la final del Memorial Quim Sala.

Pel que fa a l’equip, que torna a estar entrenat per Sergi Gil, s’hi han incorporat Jordana (Linyola), Leru (Grupo Elías), Visa (Llardecans) i Plaza (Llevant) i hi segueixen Xexu Martínez, Marchal, Peña, Farré, Llauradó, Casey, Valero, Muñoz, Joel Flix, Plana i Ferrer. Com a equip local jugarà al pavelló de Pardinyes.

tracking