SEGRE

MOTOR RAIDS

Isidre Esteve competirà al Ral·li del Marroc per preparar el Dakar

Prova puntuable per a la Copa del Món

Isidre Esteve, en una imatge facilitada pel seu equip.

Isidre Esteve, en una imatge facilitada pel seu equip.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Isidre Esteve (Repsol Rally Team) i el seu copilot, Txema Villalobos, estrenaran el projecte 2020 al Ral·li del Marroc, prova puntuable per a la Copa del Món de Ral·lis Cross-Country i que serà un test de cara a la disputa del pròxim Dakar, a l’Aràbia Saudita, que tindrà lloc entre el 4 i el 9 d’octubre. L’equip ha decidit participar en aquesta competició atesa la similitud del terreny amb què acollirà la prova al gener i, a més, per poder provar les importants novetats de roadbook que s’inclouran a la cita dakariana.

Esteve pilotarà el seu prototip BV6 de Sodicars Racing, de la categoria T1.2 (totterreny 4x4 dièsel modificat) amb els comandaments adaptats al volant per Guidoximplex. Per al pilot d’Oliana serà el quart Dakar consecutiu en què competeix i tornarà a comptar amb Repsol com a patrocinador principal, amb el suport de MGS Seguros i KH-7.

La competició es disputa entre el 4 i el 9 d’octubre i consta de 2.500 quilòmetres en cinc etapes

Isidre va comentar que “el Marroc serà un gran test per a nosaltres, perquè ens permetrà posar a punt el vehicle sobre un terreny de característiques molt similars que, segons diuen, ens trobarem a l’Aràbia Saudita. A més, coincidirem amb molts equips i pilots que aniran al Dakar 2020 i podrem calibrar el nostre nivell respecte al seu”, va valorar.

Sobre el nou sistema de roadbook, va comentar que “a la pròxima edició del Dakar, l’organització entregarà als participants cada dia, poc abans d’iniciar l’etapa, el llibre de ruta amb les indicacions més importants ja pintades. Es redueix el marge de temps per rebre informacions externes i, si funciona, serà més just per a tothom”.

El ral·li es disputa pels voltants de Fes i Erfoud i consta de 2.500 quilòmetres repartits en cinc etapes.

tracking