SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Umtiti torna lesionat i diu que es va forçar al Mundial

“Sóc campió del món, cal prendre decisions i d’aquesta no me’n penedeixo”

Samuel Umtiti durant el partit del Gamper contra l’Arsenal.

Samuel Umtiti durant el partit del Gamper contra l’Arsenal.MANUEL BLONDEAU/AOP PRESS/DP/AFP7/EUROPAPRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Samuel Umtiti té una contusió al peu dret que es va fer durant la concentració amb la selecció francesa i és dubte per poder jugar els pròxims partits amb el Barça. El blaugrana no va poder jugar el duel entre França i Albània (4-1), corresponent a la fase de classificació per a l’Eurocopa 2020, i va tornar a Barcelona abans del segon matx d’avui davant d’Andorra.

Per la seua banda, en declaracions per a Canal+ França, el jugador del Barça va assenyalar que no lamenta haver forçat el genoll per disputar el Mundial del 2018. Arran de la lesió, el seu estat físic va decaure i va perdre la titularitat al Camp Nou. “Vaig forçar el genoll per al Mundial. Però ara sóc campió del món i a la vida cal prendre algunes decisions. D’aquesta no me’n penedeixo”, va manifestar el francès. Tanmateix, aquesta decisió li ha portat maldecaps, ja que des del Mundial de Rússia va tenir molts problemes relacionats amb el genoll. Umtiti es va negar a operar-se, se’n va anar a Qatar, però des d’aleshores només ha jugat 21 encontres, dels quals quinze han estat amb el Barça. El seu company a la selecció Lenglet li ha guanyat la partida tant al Barça com a la selecció. Umtiti continua arrossegant molèsties al genoll i ha perdut la titularitat a l’equip. Això passa tant al Barça com a la selecció, i és una gran incògnita quina pot ser la seua resposta quan jugui un partit sencer. Umtiti ha passat de ser titular indiscutible tant al Barcelona com a la selecció i de tenir una gran projecció al davant, a quedar relegat a la banqueta.

L’internacional no va poder jugar el partit amb Albània ni tampoc ho farà al d’avui contra Andorra

De moment, no només no ho ha aconseguit sinó que ara se li ha afegit un nou contratemps. Concentrat amb la selecció de França, Samuel Umtiti no només no va poder jugar el partit contra Albània de la fase de classificació, sinó que una contusió al peu l’ha tornat a Barcelona sense que hagi pogut reaparèixer amb França. La seua evolució marcarà el temps que s’estarà de baixa.

tracking