HOQUEI PRETEMPORADA

El Llista empata a casa del Noia en un nou assaig

Va debutar l’argentí Mauro Giuliani en un partit que al descans anava 0-3

Albert Folguera dóna instruccions en un moment del partit d’ahir a la pista del Noia.

El Lleida Llista va empatar ahir 4-4 a la pista del Noia, en un nou assaig per a l’equip d’Albert Folguera, que aquesta pretemporada ha d’adaptar moltes més peces amb la incorporació de cinc fitxatges. L’últim a sumar-se a l’equip, l’argentí Mauro Giuliani, va debutar amb els companys quan va arribar a Lleida diumenge i després d’un únic entrenament.

El Llista va saltar a la pista disposat a ser dominador del duel, tal com li agrada a l’entrenador, que també va aprofitar l’amistós per innovar. Marc Palazón, un dels fitxatges d’aquesta temporada, va obrir el marcador a l’anotar el 0-1 al minut 11. Andreu Tomàs va ampliar l’avantatge amb el 0-2 al 17 i, en ple recital lleidatà, el francès Nathan Gefflot va firmar el 0-3 al 19. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part, qui va marcar va ser el Noia, que no estava disposat a caure derrotat davant de l’afició. Ferrer va retallar distàncies amb l’1-3 al minut 30 i, al 39, Costa va transformar un penal per col·locar el 2-3 al lluminós. Als pocs segons, Manrubia igualava l’electrònic (3-3, 40’).

El matx entrava en els deu últims minuts igualat i tot era possible. El Noia, que estava en ratxa, va completar la remuntada amb el 4-3 al minut 42, al transformar Llorca un llançament de falta directa. Però si alguna cosa té el Llista és caràcter i que mai es rendeix. Al 43, Àlex Josep va establir el 4-4 que ja havia de ser definitiu. L’últim assaig abans de la Lliga serà aquest dissabte que ve a l’Onze de Setembre amb el Caldes (19.00 hores).