SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Joanet també renova amb el Lleida fins al 2022

El centrecampista del planter és un dels fixos a l’esquema de Molo

Joanet disputa una pilota al jugador de l’Olot, Pedro, en una acció del partit de dissabte.

Joanet disputa una pilota al jugador de l’Olot, Pedro, en una acció del partit de dissabte.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu no vol que els seus jugadors joves amb futur prometedor puguin veure’s temptats per altres clubs i s’ha assegurat comptar amb ells almenys fins al 2022. Si dilluns va renovar el defensa Eneko, ahir va ser el torn del centrecampista Joan López Elo Joanet. Fix a l’esquema del tècnic, Molo, titular en els tres partits de Lliga que s’han disputat fins ara i que ha jugat complets –vegeu el desglossament–, Joanet s’ha guanyat un lloc a l’equip des de la pretemporada i també ha estampat la firma amb el Lleida fins al 30 de juny del 2022. Abans de començar la Lliga també ho van fer el porter Víctor Vidal i el davanter Sebastian Robert Serediuc Sebi. Tant Eneko com Sebi també han debutat ja a Segona B de la mà de Molo.

Joanet (Lleida, 1-3-1999) afronta la segona temporada com a jugador sènior. Va arribar al Lleida el 2015, procedent de la UE Bordeta i, com a jugador del Juvenil A, va aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor i, la campanya passada, la permanència en la màxima categoria.

El club també va renovar dilluns Eneko i, en les setmanes anteriors, el porter Víctor Vidal i Sebi

Durant la pretemporada va ser un dels elegits del planter per treballar amb la primera plantilla i, després dels primers minuts en els encontres amistosos de l’equip, ràpidament va convèncer Molo, que l’ha convertit en un dels fixos al seu esquema. Va debutar a Segona B a la primera jornada de Lliga.

Jordi Esteve, director esportiu, defineix Joanet com “un centrecampista total, tècnicament bo i capaç d’adaptar-se a qualsevol de les posicions d’aquesta demarcació”. També va destacar la “capacitat de treball” d’un futoblista que, en la seua opinió, “té molta projecció, compta amb la confiança plena del club i està cridat a ser important en el futur al primer equip”.

És un dels quatre futbolistes que han jugat tots els minuts Després de les tres primeres jornades de Lliga, Joanet és un dels quatre únics futbolistes de la plantilla del Lleida que han disputat tots els minuts, 270. Els altres tres jugadors que no s’han perdut ni un minut són Pau Torres i dos dels fitxatges, José Ruiz i Adri León.

tracking