SEGRE

FUTBOL TERCERA DIVISIÓ

La Catalana exclou el Reus pels deutes i les incompareixences

El filial serà expulsat si tampoc s’hi presenta

El propietari del Reus, Clifton Onolfo, amb els àrbitres del partit contra el Vilanova, que no es va jugar.

El propietari del Reus, Clifton Onolfo, amb els àrbitres del partit contra el Vilanova, que no es va jugar.DIARI DE TARRAGONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha exclòs del grup V de la Tercera Divisió el CF Reus Deportiu, per l’impagament del deute que mantenia amb la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), així com per la incompareixença en els dos primers partits de la competició.

A través d’un comunicat, l’FCF va recordar que sempre ha exigit al CF Reus Deportiu “totes les garanties reglamentàries per competir” per tal que “la situació econòmica afectés el mínim possible a tercers i el bon ordre de la competició”.

El Jutge Únic de Competició decideix que la plaça no es cobreixi a l’haver-se iniciat ja la Lliga

Per aquesta raó, l’FCF va informar que “ha col·laborat permanentment amb l’administració concursal” i que “en tot moment” la va advertir de les obligacions exigides pels Estatuts i els reglaments federatius.

“L’FCF ha vetllat fins a l’últim segon perquè, si arribaven les garanties promeses, es poguessin tramitar les llicències. Unes garanties que no han arribat en cap moment”, va assegurar la Federació Catalana al comunicat. La decisió la va adoptar el Jutge Únic de competició de Tercera divisió i la vacant no serà ocupada per cap altre equip a l’haver-se iniciat ja la competició.

Quant al filial, el Reus B, si no es presenta al partit d’aquesta pròxima jornada, el comitè de la categoria decidirà les sancions, que pot comportar també l’expulsió.

En un altre ordre de coses, el CD Reus Deportiu va ser expulsat la temporada passada de la categoria de Segona divisió i tampoc se li va permetre competir en l’actual a la Segona B, després que l’RFEF li denegués l’admissió a aquesta competició, a causa dels deutes que mantenia amb diversos jugadors i membres del cos tècnic.

tracking