SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Oliva s'incorpora al Watford, de la Premier, a l''staff' de Sánchez Flores

Joan Carles Oliva, tercer per l’esquerra, al costat de Sánchez Flores.

Joan Carles Oliva, tercer per l’esquerra, al costat de Sánchez Flores.WATFORD FC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador lleidatà Joan Carles Oliva, que la temporada passada la va acabar al Lleida Esportiu, club en què va substituir al gener el destituït Gerard Albadalejo, s’ha incorporat a l’staff tècnic del Watford FC, cuer de la Premier League. Oliva serà un dels assistents de Quique Sánchez Flores, que es va fer càrrec de l’equip el cap de setmana passat després de la destitució de Xabi Gracia, exjugador de la UE Lleida.

Sánchez Flores s’ha fet càrrec de l’equip anglès amb l’objectiu de revertir el mal inici de temporada. És cuer després d’haver sumat només un punt en les quatre primeres jornades de Lliga. El tècnic madrileny ja va dirigir el Watford durant la temporada 2015-16, i ja va aconseguit aleshores la permanència a la Premier, categoria a la qual acabava d’ascendir. En la temporada següent va fitxar per l’Espanyol.

Aquesta no és la primera vegada que Joan Carles Oliva forma part de l’staff tècnic de Sánchez Flores. També va treballar amb ell quan va dirigir l’Al-Ahli i l’Al-Ain SCC, als Emirats Àrabs, i també va formar part del seu equip tècnic a l’Espanyol.

Oliva té una dilatada trajectòria com a primer entrenador. Va entrenar Xipre abans de fitxar pel Lleida i el 2006 va entrenar l’Alabès, a Primera divisió.

tracking