SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Suárez, sí; Messi, no

L’uruguaià es va reintegrar als entrenaments i podria reaparèixer dissabte contra el València || L’argentí continua sense recuperar-se de la lesió muscular

Luis Suárez ahir durant l’entrenament de la plantilla.

Luis Suárez ahir durant l’entrenament de la plantilla.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter uruguaià Luis Suárez es va reintegrar ahir a l’entrenament del FC Barcelona, però la mala notícia per a l’entrenador Ernesto Valverde és que l’argentí Leo Messi continua treballant a part quan falten tres dies per rebre el València. Suárez es va lesionar el 16 d’agost durant el partit inaugural de LaLiga Santander, que el seu equip va perdre contra l’Athletic, i portava fora de la dinàmica del grup des d’aleshores. L’uruguaià ja s’ha reintegrat al treball normal i podria reaparèixer aquest dissabte al Camp Nou. Al contrari, Messi continua sense estar recuperat de la lesió muscular que li ha impedit debutar aquesta temporada en matx oficial. D’aquesta forma, es complica la reaparició de l’argentí, que tampoc es va concentrar amb la selecció nacional. A més, Valverde va poder comptar de tornada amb el porter Marc-André Ter Stegen i els centrecampistes Carles Aleñà i Frenkie de Jong, reincorporats a l’equip una vegada finalitzats els compromisos amb les respectives seleccions nacionals.

La resta de jugadors disponibles del primer equip es van exercitar amb Carles Pérez, Araujo, Collado, Riqui Puig i Saverio, del Barça B, i Tenas i Ansu Fati del Juvenil A.

També van aparèixer en la sessió els tècnics de l’Agència Espanyola de Protecció de la Salut en l’Esport (AEPSAD), que van portar a terme controls antidopatge a Ter Stegen, Rakitic, Busquets, Suárez, Neto, Jordi Alba i Vidal, segons va informar el club.

En un altre ordre de coses, cinc anys després, l’àrbitre valencià Antonio Miguel Mateu Lahoz va admetre que amb el VAR potser hauria reparat l’error que va cometre anul·lant el gol a Leo Messi a l’últim partit de la Lliga 2013-14 i que va acabar decidint el títol a favor de l’Atlètic de Madrid i en detriment del FC Barcelona. “Benvingut el VAR, perquè només amb ell es poden solucionar aquestes jugades”, va confessar a Radio Marca.

tracking