SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Estrena amb victòria del Cadí la Seu

El Cadí la Seu venç a la pista del Tolosa (63-71) en el primer amistós de pretemporada || Diumenge jugaran la Lliga Catalana a casa amb el Girona

Les jugadores del Cadí la Seu, ahir a la pista del Tolosa.

Les jugadores del Cadí la Seu, ahir a la pista del Tolosa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu es va imposar ahir per 63-71 a la pista del Tolosa Metropole Basket, en el primer amistós de la pretemporada. L’equip que dirigeix Bernat Canut, que aquesta temporada debutarà en competició europea, va anar de menys a més en un partit molt igualat en el qual les jugadores van notar la lògica falta preparació i que al descans ja guanyaven per un sol punt (32-33). La següent cita serà aquest diumenge, al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell, escenari de la final de la Lliga Catalana amb el Girona.

El tècnic de l’equip urgellenc, Bernat Canut, va fer una “valoració positiva” d’aquest primer test, tenint en compte que l’equip va arribar a l’escenari del partit 40 minuts abans de l’inici. “Ens ha costat entrar al partit, en defensa no hem estat bé el primer temps, però hem anat a més a la segona part, en la qual ja hem estat més intensos”, va explicar.

“Ha estat el típic partit de pretemporada en què hem notat la falta de minuts”, va afegir Canut, que va admetre que “hem trobat a faltar el partit amistós que hauríem d’haver jugat la setmana passada amb el Mann Filter”.

Va reconèixer que l’equip arriba mancat de preparació a la final de la Lliga Catalana, que jugaran diumenge davant d’afició. “Sortirem amb tota l’ambició i la il·lusió de guanyar la Lliga Catalana, però encara que sigui el primer partit oficial, els dos equips estem verds i no oblidem que és un encontre més de preparació”, va valorar en aquest sentit l’entrenador. Va assenyalar que el Girona arribarà una mica més rodat, ja que “n’ha jugat dos més”.

Serà la desena final consecutiva de la Lliga Catalana en la qual es juguen el títol el Cadí i el Girona. D’aquestes nou finals anteriors, l’equip gironí n’ha guanyat set, per dos de les urgellenques.

La final es jugarà a les 12.00 i serà retransmesa per Esport3 i el preu de les entrades és 5 euros per al públic en general, mentre que els socis del Sedis, els jugadors del club i els menors de 6 a 14 anys, pagaran 1 euro. Els menors de 6 anys tindran l’entrada gratuïta.

D’altra banda, la jugadora del Cadí Yurena Díaz participarà en el concurs de triples previ a la final de la Supercopa, que es disputa a Madrid els dies 21 i 22 d’aquest mes. Yurena va ser la temporada passada la segona millor triplista de la lliga femenina, amb un encert del 43,01%.

tracking