SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Molo: “L'equip encara és lluny del que tinc al cap”

El tècnic diu que “competir és innegociable” per no repetir el dia de la Nucia

La plantilla es va entrenar al camp de l’AEM.

La plantilla es va entrenar al camp de l’AEM.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida Esportiu, Manuel Jesús Casas Molo, va dir ahir que en el duel contra l’Espanyol B (18.00 hores) “no pot tornar a repetir-se el que va passar amb la Nucia”, quan va caure derrotat l’equip blau en l’estrena de lliga a casa (0-2), i va enviar un missatge als seus jugadors exigint-los “competir” perquè és “innegociable”.

“Estem molt mentalitzats i hem d’oblidar-nos ja del partit amb la Nucia. Volem competir. Després podrem guanyar, empatar o perdre, perquè depèn de molts factors. Si empatem estarem contents i si guanyem, molt més, però competir és innegociable”, va subratllar el tècnic lleidatà.

Després de la victòria a Olot (0-1), el tècnic d’Almeria va assegurar veure l’equip “molt responsabilitzat”, però va afegir que encara és “lluny” de l’equip que vol veure competir. “Sóc tan exigent que l’equip és lluny del que tinc al cap. Hi ha molts jugadors nous, estem intentant canviar coses, però és veritat que cada dia m’agrada més el que estic veient. Podem tenir un dia dolent, però el que em transmeten els jugadors és molt positiu”. Segons va assenyalar Molo, “encara estem en el procés d’aconseguir veure l’equip que jo visualitzo”.

Pel que fa a l’Espanyol B, l’entrenador andalús va anticipar un partit “molt complicat, amb jugadors de talent amb gran capacitat per tenir la pilota. En atac sembla que es desordenin, però ho fan per crear dificultats al rival. Superar-lo és d’una dificultat immensa, però també té els seus defectes i aquí és on intentarem fer-li mal”.

Molo va donar valor al fet que l’equip deixi la porteria a zero com va passar a Olot. “Defensivament, l’equip ha de continuar creixent i si no encaixem gols, més a prop estarem de guanyar. En aquesta categoria gairebé tots els partits acaben amb una diferència mínima en el marcador.”

De cara a aquest encontre, el Lleida té únicament la baixa de Fernando Cano, que no acaba de sentir-se al cent per cent, però d’altra banda recupera Alpha.

tracking