SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI DE SAN MARINO

Viñales mana a Misano i Màrquez arranca tercer

Les Yamaha dominen els primers lliures, amb quatre motos entre les 5 primeres

Viñales mana a Misano i Màrquez arranca tercer

Viñales mana a Misano i Màrquez arranca tercerSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maverick Viñales (Yamaha) va ser ahir el més ràpid als entrenaments lliures del GP de San Marino, tretzena cita del Mundial, en una jornada en què quatre de les cinc primeres motos van ser de la marca dels diapasons, amb l’única excepció de Marc Màrquez (Honda), que va fer el tercer millor temps. Amb un crono d’1:32.775, el de Roses va superar Fabio Quartararo (Yamaha) i el pilot de Cervera, amb Valentino Rossi (Yamaha) i Franco Morbidelli (Yamaha) completant el Top 5. Tots van firmar les seues millors voltes a l’FP2, igual que Pol Espargaró (KTM), sisè. Michele Pirro (Ducati) i Aleix Espargaró (Aprilia), setè i novè, van ser l’excepció i van rodar més ràpid al matí. Andrea Dovizioso (Ducati), totalment recuperat de la caiguda a Silverstone, va marcar el desè millor temps i és lluny d’un Màrquez amb el qual confia retallar distància al campionat. Però el lleidatà és líder sòlid amb 78 punts de marge sobre l’italià i 101 sobre Àlex Rins (Suzuki), que ahir no va passar de l’onzena posició, amb el seu company Joan Mir, de retorn a l’arena, dinovè.

“Ha estat una mica semblant als tests, amb les Yamaha mostrant-se fortes, especialment Quartararo i Viñales. Tothom és molt fort després del test. Continuem treballant dur per trobar la millor solució i avançar a les petites àrees en què ho necessitem. Com sempre, hem dedicat el dia a provar diferents aspectes com els diferents pneumàtics, aprofitant al màxim el nostre temps a la pista. Estic content amb el treball que hem fet fins ara”, va manifestar Marc Màrquez després de la sessió. El més ràpid a la categoria de Moto2 va ser Augusto Fernández (Kalex), amb un temps d’1:38.325, en un final tens de l’FP2 en què va salvar la caiguda.

El líder del Mundial de Moto2 va acabar darrere d’Augusto Fernández, el seu immediat perseguidor

Hi va haver intenció de buscar cronos i diversos pilots van caure sense conseqüències. El líder del Mundial, Àlex Màrquez (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) es va deslliurar de l’asfalt i va acabar segon. Tercer va ser Fabio Di Giannantonio (Speed Up), amb el japonès Tetsuta Nagashima (Kalex) quart i l’italià Lorenzo Baldassarri (Kalex), cinquè.

Amb Màrquez i Fernández junts, i amb el pilot de Cervera com a actual líder del Mundial i Fernández el seu immediat perseguidor, el suís Thomas Luthi (Kalex) no va poder estar a prop i el tercer classificat de la general va acabar tretzè. Jorge Navarro (Speed Up), segon a Silverstone, va caure i va acabar lluny del capdavant en aquesta presa de contacte amb Misano.

Viñales mana a Misano i Màrquez arranca tercer

Viñales mana a Misano i Màrquez arranca tercerSEGRE

tracking