FUTBOL

El Lleida també guanya a casa i ja està en zona de play off

En venç 2-1 a l’Espanyol B amb dos grans gols de Joan Oriol i Joanet

El Lleida també guanya a casa i ja està en zona de play offJORDI ECHEVARRIA

El Lleida Esportiu ha firmat aquesta tarda la seua primera victòria de la temporada a casa, en derrotar per 2-1 l’Espanyol B, gràcies a dos grans gols de Joan Oriol i del jugador del planter Joanet. Amb 9 punts guanyats sobre 12 de possibles, l’equip que entrena Molo ja s’ha situat en zona de play off, empatat a punts amb l’Andorra i a tres del líder, el Villarreal B, que és l’únic equip que ha sumat un ple de punts.

El Lleida, després de guanyar en els seus desplaçaments i haver perdut en el seu primer partit a casa, volia donar una alegria a la seua afició i ho ha aconseguit. L’equip ha anat de menys a més i ha firmat un triomf solvent, encara que no ha pogut mantenir la seua porteria a zero, ja que el filial blanc-i-blau ha marcat en el temps afegit.

El marcador l’ha obert Joan Oriol en el minut 39, amb un gran tret davant del qual res no ha pogut fer el porter visitant. Amb 1-0 s’ha arribat al descans. En la segona meitat el jugador del planter Joanet, amb un altre gran gol, ha firmat el 2-0. I quan semblava que aquest anava a ser el resultat final, Nacho ha marcat el 2-1, ja pràcticament amb el temps excedit.

El Lleida visitarà diumenge vinent el Badalona, en partit de la cinquena jornada de Lliga.