SEGRE

HOQUEI PATINS PRETEMPORADA

El Vila-sana llueix els equips

El club del Pla d’Urgell comptarà amb onze conjunts aquesta temporada || El primer equip va superar el Bigues i Riells en duel de la Copa Esports Penedès

Fotografia conjunta dels onze equips de Vila-sana per aquesta temporada.

Fotografia conjunta dels onze equips de Vila-sana per aquesta temporada.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana va presentar ahir a l’afició els onze equips que el representaran aquesta temporada. D’aquesta forma, el club del Pla d’Urgell comptarà amb un conjunt de categoria escola, un prebenjamí, un benjamí, dos alevins, un infantil, un fem11, un fem13, un fem14 i un equip a Nacional Catalana.

A aquests, s’hi ha de sumar el primer equip, que militarà una temporada més a l’OK Lliga femenina, la màxima categoria de l’hoquei patins estatal. Aquest curs, l’equip s’ha marcat com a objectius intentar quedar entre els cinc primers classificats de la Lliga, classificar-se per jugar competició Europea la temporada vinent i disputar la Copa de la Reina. Per culminar la jornada, el primer equip va jugar l’últim partit de Copa Esports Penedès i va golejar el Bigues i Riells per 5-1.

Les de Jordi Capdevila van començar per sota a l’electrònic amb un gol de Rocio Ramón en els primers minuts. Tot i així, ja a la segona part, el Vila-sana es va despertar i va envestir el Bigues i Riells amb cinc gols que van servir per capgirar el marcador. Les jugadores Victòria Porta, Regina Flix i Cata Flores, amb un hat-trick, van ser les golejadores.

Fotografia conjunta dels onze equips de Vila-sana per aquesta temporada.

Fotografia conjunta dels onze equips de Vila-sana per aquesta temporada.CARLES MIRANDA

tracking