FUTBOL PRIMERA CATALANA

Empat amarg de l'Alcarràs

Els lleidatans van remuntar el partit, però van acabar cedint un punt amb una diana visitant a l’afegit || Edu Raya va marcar els dos gols del conjunt del Segrià a la segona meitat

Una jugada del duel d’ahir antre l’Alcarràs i el Martinenc al Municipal el Xoperal.SEGRE

L’Alcarràs va cedir ahir un amarg empat davant del Martinenc (2-2) en un partit que va remuntar a la segona meitat, però que va acabar en taules amb un gol dels visitants al temps afegit. Els lleidatans, que han pujat aquest any de categoria, acumulen dos empats en les primeres jornades i van impugnar el primer partit amb el Santboià (0-0) per alineació indeguda. El partit va començar amb els dos equips molt prudents, intentant controlar el joc al centre del camp. D’aquesta forma, les ocasions brillaven per la seua absència.

La primera ocasió per als de Josep Maria Espasa va arribar quan faltaven cinc minuts per al descans quan Iván va enviar la pilota al lateral de la xarxa de la porteria visitant. Tot i així, un minut més tard, un error defensiu de l’Alcarràs va ser castigat pel Martinenc amb el 0-1. Vendrell va agafar l’esquena de la defensa i va superar el porter a l’u contra u.

A la segona part Josep Maria Espasa va fer entrar Segura per Joanen i el canvi va donar resultat. L’Alcarràs es va apropiar el partit i estirant una mica més les línies va començar a generar perill. Els lleidatans feien mal al rival especialment per les bandes.

Tot i així, tampoc gaudien d’ocasions clares. Al minut 76, tanmateix, Edu Raya va desencallar l’encontre amb l’1-1. El davanter lleidatà va sumar la primera diana del curs per al seu equip a l’aprofitar una centrada de Pere Galceran. El matx va entrar en aquell moment en una fase de nervis per part dels dos equips, de manera que el partit es va descontrolar.

Al minut 80 el mateix Edu Raya va protagonitzar un altre dels instants clau del partit al provocar un penal i l’expulsió del jugador visitant Rubén Cruz amb roja directa per fer caure el davanter lleidatà. Raya no va perdonar en l’execució de la pena màxima i va avançar els seus en el marcador.

L’Alcarràs es va concentrar a partir de llavors a defensar el resultat, una cosa que va esdevenir encara més favorable amb l’expulsió també amb roja directa de Marcos Ahufinger. Malgrat tot, en un altre error de la defensa lleidatana, Adrià García va marcar el 2-2 definitiu a l’aprofitar una jugada confusa dins de l’àrea.

“Penso que podem donar per bo l’empat” L’entrenador de l’Alcarràs, Josep Maria Espasa, es va mostrar satisfet amb el resultat del partit contra el Martinenc. “Penso que podem donar per bo l’empat”, va manifestar Espasa, encara que també va explicar que “sap greu que et marquin d’aquesta forma al temps afegit”. “Et queda una sensació estranya al cos, però no podem ignorar el potencial d’un equip com el Martinenc”, va explicar el tècnic lleidatà. “La jugada de l’últim gol sap greu però és una de les coses que podien passar”, va finalitzar Espasa.