SEGRE

BÀSQUET LLIGA CATALANA FEMENINA

“Hem de fer-nos fortes al Palau des del primer partit”

El Cadí busca el quart títol davant el Girona

Bernat Canut durant la presentació de la Lliga Catalana.

Bernat Canut durant la presentació de la Lliga Catalana.FCBQ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Palau d’Esports serà avui (12.00, Esport3) l’escenari de la final de la Lliga Catalana Femenina, en què l’amfitrió Cadí la Seu intentarà sumar el quart títol després dels conquerits el 2007, 2015 i 2016. El rival, com a les últimes vuit edicions, serà el Girona, el conjunt més premiat juntament amb l’Universitari de Barcelona, amb set títols.

El tècnic Bernat Canut va assenyalar que “aquest any la final és molt aviat i és veritat que tots els equips encara ens estem coneixent. De fet, ens trobem just a la meitat de la pretemporada. Tanmateix, serà un encontre molt disputat com sempre i juguem a casa, que sempre és un al·licient. Encara que sigui un matx de preparació, volem sentir l’escalf del nostre públic i fer-nos forts com a locals des del primer partit, que és un dels nostres objectius per aquesta temporada”, va afegir Canut. L’entrenador lleidatà no podrà comptar encara amb la nord-americana Sydney Wiese, que avui disputa la segona eliminatòria dels play-offs a la WNBA amb les Sparks. En cas que la franquícia de Los Angeles caigui eliminada contra les Storm, Wiese s’hi incorporarà durant els propers dies. Si es classifica, el següent rival a semifinals seran les Sun, en una eliminatòria que es disputa fins al dia 26.

Les gironines són l’equip amb més títols de la Lliga Catalana al costat de l’Universitari de Barcelona

Per al duel d’avui, el club ha fixat un preu de 5 euros per al públic en general, mentre que els socis i jugadors del Sedis Bàsquet pagaran 1 euro. Els nens d’entre 6 i 14 anys també hauran d’abonar un euro, i els menors tindran l’entrada gratuïta. Les taquilles del Palau d’Esports, on els socis podran retirar avui els abonaments, estaran obertes des de dos hores abans de l’inici de la final de la Lliga Catalana Femenina.

tracking