SEGRE

HOQUEI PATINS PRETEMPORADA

L'Alpicat presenta els 15 equips davant de l'afició

En la seua quinzena temporada

Els equips de l’Alpicat van posar junts a l’acabar l’acte de presentació.

Els equips de l’Alpicat van posar junts a l’acabar l’acte de presentació.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida.Net Alpicat va presentar ahir els quinze equips que lluiran els colors del club lleidatà en la seua quinzena temporada. D’aquesta manera, el conjunt comptarà amb un equip de categoria escoleta, quatre conjunts prebenjamins, un mini femení, un benjamí, dos alevins, un infantil, un fem15, un juvenil i un equip a Segona Catalana.

Aquests conjunts se sumaran als primers equips del club, el masculí, que jugarà a l’haver-se quedat a les portes de l’ascens el curs passat de nou a l’OK Lliga Plata, la segona categoria de l’hoquei patins a nivell estatal, i el femení, que jugarà aquesta temporada a Nacional Catalana a l’aconseguir l’ascens el curs anterior.

Precisament, les jugadores del primer equip van rebre ahir el trofeu de campiones de Primera Catalana de la temporada passada i van debutar en aquesta nova categoria amb una derrota per 1-2 davant el Cerdanyola. Prèviament, la jornada de presentació del club va comptar amb dos partits de preparació, un del primer equip masculí i un altre del filial.

El conjunt d’OK Lliga Plata va derrotar en un bon encontre la selecció catalana absoluta per un resultat de 5-3. Hores abans, al matí, el segon equip havia derrotat l’Sferic Terrassa per un clar 6-3.

tracking