SEGRE

MOTOCICLISME

Marc Màrquez fa un pas de gegant cap a un nou títol

El de Cervera aconsegueix a Misano la seua setena victòria de l’any i ja avantatja Divizioso en 93 punts

Marc Màrquez fa un pas de gegant cap a un nou títol

Marc Màrquez fa un pas de gegant cap a un nou títol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez ha fet un pas de gegant per aconseguir un nou títol de campió del Món. Seria el seu sisè en MotoGP i el vuitè en tota la seua carrera. El de Cervera ha aconseguit la victòria en el circuit Marco Simoncelli, a Misano Adriático, mentre que el seu principal perseguidor, Andrea Divizioso, només ha pogut ser sisè, amb el que Màrquez l’avantatja ara en la general en 93 punts.

El lleidatà firma en el GP de San Marino la seua setena victòria de curs, després de guanyar també a l’Argentina, Jerez, França, Montmeló, Alemanya i Brno. Ha tornat a pujar el podi, amb la qual cosa ja són 12 vegades en les 13 proves disputades.

La cursa ha tingut dos protagonistes, com en les dos anteriors, encara que en aquesta ocasió han estat Marc Màrquez i el francès Fabio Quartararo. Com en les dos anteriors, el triomf s’ha decidit en l’última volta. A Àustria va ser Dovizioso qui el va privar del triomf en l’últim revolt i a la Gran Bretanya va ser Àlex Rins. Però en San Marino s’han canviat els papers. Quartararo ha portat el pes de la ccursa i ha estat Marc qui s’ha adjudicat la victòria en els últims metres.

"Ja només jo puc perdre aquest títol", ha reconegut després de la cursa. Amb aquest triomf suma 77 victòries, amb la qual cosa supera el mític Mike Hailwood (76). Per davant ja només té Ángel Nieto (90), Valentino Rossi (115) i Giacomo Agostini (122).

En Moto2 Àlex Màrquez ha estat tercer, per darrere del guanyador de la cursa, Augusto Fernández, mentre que l’italià Fabio di Giannantonio, ha estat segon. Àlex continua líder en la general, amb 197 punts, mentre que Augusto Fernández és segon amb 171.

tracking