ELS DETALLS

El Tàrrega paga el desencert

L’equip d’Edu Berrocal es va avançar als deu minuts i va crear nombroses ocasions de gol, però va tornar a quedar-se sense puntuar || El Muntanyesa va capgirar el marcador a la segona part

Víctor, porter de la Muntanyesa, rebutja una de les moltes accions d’atac que ahir va protagonitzar el Tàrrega.SEGRE TÀRREGA

La UE Tàrrega va caure ahir davant de l’afició per 1-2 superada per el Muntanyesa, un rival que va ser més encertat de cara a porta. L’equip barceloní, no obstant, va demostrar al Municipal Joan Capdevila la seua condició de líder de la categoria, amb un futbol potent i agressiu, disputant cada pilota al límit. Davant d’aquesta actitud, els blaugranes van mostrar un gran nivell de futbol, per la qual cosa es van merèixer un millor resultat, ja que van donar la cara en tot moment i perquè van tenir més i millors ocasions que el rival.

Al minut 10 de partit, una gran jugada d’Enríquez, que amb una gran visió de joc va obrir la pilota cap a la dreta, per on s’incorporava Vargas i aquest, d’un formidable xut, va creuar la pilota lluny de l’abast del porter Víctor, per pujar l’1-0 en el marcador. El gol va donar serenitat als d’Edu Berrocal, que abans d’aquest gol ja havien tingut una bona ocasió per marcar al primer minut de partit, però el porter barceloní va enviar a córner la rematada de Roger. Al minut 25, el Tàrrega va desaprofitar una bona ocasió per marcar el segon gol. Enríquez va llançar una bona rematada, però Víctor va desviar també a córner.

Amb l’avantatge mínim d’1-0 es va arribar al descans. A la represa es va produir una jugada que resultaria clau. Al minut 47 el Tàrrega va disposar d’una gran oportunitat, però l’acció de Roger va acabar amb la pilota a les mans de Víctor. El Tàrrega arribava a porta amb facilitat, però sense encert. Roger al 48 i Vargas al 50, van tornar a perdonar el rival que, del 2-0, va passar a empatar el matx. Velillas va aprofitar una contra per col·locar l’1-1 en el marcador al minut 51.

Malgrat el gol que va encaixar, el Tàrrega no li va perdre la cara a l’encontre i va tornar a atansar-se amb perill a la porteria rival. Vargas, al minut 56 va disposar d’una nova oportunitat d’anotar, però l’esforç va començar a passar factura a l’equip, que va perdre frescor a mesura que avançaven els minuts i s’atansava el final del matx.

L’equip blaugrana no va poder defensar l’empat i, al minut 83, va sentenciar l’encontre amb l’1-2 marcat per Ion. Per segona jornada consecutiva i malgrat els mèrits de l’equip, el Tàrrega es va quedar sense puntuar.

Aquest dissabte comptaran amb una nova oportunitat per fer-ho, ja que visitaran, en partit de la tercera jornada de Lliga, el camp de l’Atlètic Sant Just.

“Ens hem merescut l’empat, però la línia que portem és bona” L’entrenador del Tàrrega, Edu Berrocal, va lamentar la falta de resultats en aquest començament de Lliga, però es va mostrar tranquil perquè “la línia que portem és bona. Crec que hem fet mèrits per emportar-nos l’empat. La primera part que hem fet ha estat bona i a la segona també hem estat bé, fins que físicament hem fet un pas enrere”, va admetre. “Ja s’està veient que els equips han apujat el ritme aquesta temporada.”