SEGRE

TEMPS EXTRA CICLISME

Esport per la donació d'òrgans

La Transplant Bike d’Almenar reuneix 400 ciclistes en una jornada per fomentar els programes d’exercici físic als hospitals || Sílvia Masot i Joan Alonso, guanyadors

Moment de la sortida de la prova, que es va celebrar ahir a Almenar.

Moment de la sortida de la prova, que es va celebrar ahir a Almenar.GENARO MASSOT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns quatre-cents ciclistes van participar ahir en la cinquena edició de la Transplant Bike d’Almenar, una doble cursa no competitiva d’esport inclusiu, amb recorreguts de 30 i 60 quilòmetres, per a amants de la BTT trasplantats i no trasplantats i ciutadans en general, organitzat per la Fundació Renal Jaume Arnó i Traïnsplant i el Club Esportiu Rocko. L’objectiu de la jornada és fomentar els programes d’exercici físic als hospitals i promocionar la donació d’òrgans.

En aquesta edició es van inscriure una trentena de participants amb bicicleta elèctrica o e-bike (modalitat que s’estrenava en aquesta edició). La carrera de 60 quilòmetres, amb sortida i arribada a Almenar, també va passar per Alfarràs, Ivars de Noguera, Castillonroi i Baldellou. Els guanyadors de la distància dels 60 km van ser, en dones, Sílvia Masot (Marraco Bike Lleida), amb un temps de 4:19:07, seguida de Violeta Sancho (independent) i Cris Martín (Bicis La Bordeta). La prova masculina la va guanyar Joan Alonso (Team Bici 3.0), amb 2:35:39, seguit de Sergi Porta (Corriols Bikers) i Xavi Martí (Quiromassatge Rosana). En 30 km van guanyar Anna Onieva i Gerard Llop.

Ignacio Gracia, vicepresident primer de la Fundació Renal Jaume Arnó, va recordar la importància de ser donant i “d’informar els familiars i amics pròxims que ho ets”.

Moment de la sortida de la prova, que es va celebrar ahir a Almenar.

Moment de la sortida de la prova, que es va celebrar ahir a Almenar.GENARO MASSOT

tracking