Isla i Sylla donen els tres punts a l'Agramunt

El jugador més destacat en la victòria de l’Agramunt amb el Bellcairenc va ser Sylla, autor de tres gols.SEGRE TÀRREGA

L’Agramunt va tenir un partit plàcid davant d’un Bellcairenc que a la mitja part ja perdia per 3-0 (5-0).

L’encontre va ser de clar domini local al llarg dels 90 minuts. Quan només n’havien transcorregut cinc des de l’inici del matx, Isla va avançar l’Agramunt de penal. El mateix Isla va ampliar l’avantatge al 24 (2-0) i, abans del descans, Sylla va marcar el primer del seu hat-trick, des dels onze metres (40’, 3-0). Aquesta acció va representar l’expulsió d’Arnau, i d’aquesta manera el Bellcairenc va quedar en inferioritat numèrica.

A la segona part, Sylla va culminar la golejada amb dos gols més (60’ i 77’).