L'Alpicat B goleja amb un 'hat-trick' de Jesús Alcalde

Dos jugadors del Vilanova de la Barca protegeixen l’esfèric davant la pressió d’un jugador de l’Alpicat B.ITMAR FABREGAT

Un Alpicat liderat per Jesús Alcalde va fer un set a un fluix Vilanova de la Barca, que va encaixar sis gols a la primera part (6-2).

El primer gol d’Alcalde, autor d’un hat-trick, va arribar abans que es complís el primer quart d’hora del partit (1-0, 12’). Al minut 19 de joc, Medina va transformar un penal a favor dels locals i, 11 minuts més tard, Alcalde aconseguia el segon al compte particular (3-0, 30’). Medina, de nou des dels onze metres (33’), Unai (35’) i Alcalde, per tercera vegada, van segellar la golejada de l’Alpicat abans del descans.

Els golejadors visitants van ser Evina, al minut 36, i Felipe, en el 75.