SEGRE

TENIS TAULA EUROPE CUP

L'Asisa Borges passa ronda com a primer de grup

Els de les Garrigues superen l’amfitrió i van acabar invictes la fase

Fotografia conjunta de l’Asisa Borges i el Vedrinamur abans de començar el partit.

Fotografia conjunta de l’Asisa Borges i el Vedrinamur abans de començar el partit.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Asisa Borges es va adjudicar ahir el primer lloc del grup A en la primera fase de la Europe Cup, que es va disputar a la ciutat belga de Namur, després de superar l’equip amfitrió, el TT Vedrinamur, per un marcador general de 2-3.

Dissabte, els de la capital de les Garrigues ja van superar el Ponta do Pargo (3-0) i l’Echternach de Luxemburg (3-0), triomf que els va permetre juntament amb la victòria d’ahir accedir a la fase següent del campionat invictes.

A la ronda següent del torneig, que es disputarà amb format d’eliminatòria a doble partit, el Borges s’enfrontarà a un rival que coneixerà en els propers dies els caps de setmana de l’1 al 3 i del 8 al 10 de novembre.

El triomf d’ahir amb el Vedrinamur dels de les Garrigues es va sustentar en bona part en l’actuació coral de tot l’equip equip, ja que els tres jugadors del club, Marc Duran, Josep Masip i Albert Vilardell, van aconseguir sumar un punt.

El primer a debutar per part del Borges va ser Duran, que va superar per 0-3 (11-9, 11-9, 11-9) el belga Tim Giltia.

Masip va disputar el segon partit i es va enfrontar al francès del Vedrinamur Nicolas Degros. El jugador de l’equip lleidatà va aconseguir col·locar-se amb un marcador de 0-2 a favor, però finalment va acabar cedint davant del seu rival i va caure per 3-2 (11-9, 11-6, 5-11, 7-11, 5-11).

Amb el marcador general en empat 1-1, va ser el nou fitxatge per a aquesta temporada del Borges, Vilardell, de 16 anys, el que es va encarregar de disputar el crucial tercer partit. Vilardell, no va defraudar i va aconseguir mantenir-se invicte aquest cap de setmana després de batre el belga Louis Laffineur per 1-3 (8:11 / 11:7 / 14:12 / 11:7) exhibint un joc molt sòlid.

En el quart partit, Duran no va aconseguir segellar la victòria final i va perdre per un ajustat 3-2 contra Degros (10-12, 11-5, 11-8, 8-11, 3-11).

En l’encontre definitiu, amb empat 2-2 a l’electrònic, Masip no va fallar i va superar Giltia per 0-3 (11-3, 15-13, 11-9) per col·locar el 2-3 definitiu al marcador general i sentenciar la primera posició del grup.

tracking