Una jugada del partit d’ahir entre el Vilanova i l’EFAC al camp Alumnes Obrers.

Una jugada del partit d’ahir entre el Vilanova i l’EFAC al camp Alumnes Obrers.AREA11

L’EFAC va sumar ahir el primer punt de la temporada a l’arrancar un empat al camp del Vilanova (1-1). No va ser un empat fàcil ja que els lleidatans van haver d’anar a totes vista l’empenta del rival. Es van avançar els locals, però la capacitat de reacció de l’equip d’Ismael Mariani va tenir premi just abans del descans. A la segona meitat qualsevol dels dos hauria pogut guanyar el partit, ja que tots dos van disposar de prou ocasions com per aconseguir els tres punts en joc.

Els primers compassos de l’encontre van ser de domini del Vilanova, que va buscar amb insistència un gol que li donés tranquil·litat. Tanmateix, el conjunt lleidatà es defensava amb ordre i no donava cap tipus de concessió al rival, malgrat la insistència davant de la porteria de Chiné.

El premi a la constància dels locals va arribar abans de la mitja hora de joc, quan Oriol Codina va aprofitar un error defensiu del rival per avançar-se al marcador (1-0). Un inesperat contratemps per a un EFAC que fins aquell moment ho estava fent realment bé en totes les facetes del joc

La reacció va ser immediata però l’empat no va arribar fins a pràcticament l’última jugada de la primera meitat quan, en un córner, Viladegut va igualar de nou la contesa amb l’1-1. Ja no hi va haver temps per a res més i el matx va arribar al descans amb aquest resultat.

Després del pas pels vestidors, el decorat del partit va canviar per complet. Va ser l’EFAC el que va prendre el comandament del partit i va generar prou ocasions com perquè el resultat final fos un altre de molt diferent. Òscar Imaz va tenir un parell d’ocasions per culminar la remuntada i fins i tot Luna hauria pogut també amargar la tarda als del Garraf, però quan ho tenia tot a favor davant del porter va fallar en l’execució.

Així, els minuts van anar transcorrent sense que succeís ja res més i els últims instants de l’enfrontament van ser un voler i no poder per part dels dos conjunts. Les defenses i la por de perdre es va imposar sobre el camp dels Alumnes Obrers i van firmar taules.

Un cop finalitzat l’encontre, el tècnic de l’EFAC va comentar que “puntuar sempre és un fet positiu i més en un camp complicat. Tanmateix no ha estat del tot just, ja que durant la segona part hem disposat d’ocasions suficients per guanyar”, va explicar, a la qual cosa va afegir que “el punt ens dóna confiança, sobretot després de la mala imatge que vam oferir la setmana passada. Aquesta setmana ha estat molt dura per a nosaltres però davant del Vilanova s’ha vist un equip que ha crescut molt”.