SEGRE

DEPORTES_LUNES

Messi s'entrena i apunta a Dortmund

Messi, ahir durant l’entrenament.

Messi, ahir durant l’entrenament.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’argentí Leo Messi, absent per lesió al soli des del passat 5 d’agost, va tornar ahir a entrenar-se amb el grup, a dos dies de l’estrena del Barcelona a la Lliga de Campions a l’estadi del Borussia Dortmund. Messi va participar en la sessió de recuperació ordenada per Ernesto Valverde després del partit de dissabte contra el València (5-2). Després d’aquest encontre, el tècnic no va confirmar la presència de Leo Messi a l’estrena de la Champions. I és que a mitja recuperació, l’estrella blaugrana va tenir una recaiguda en la lesió al soli. A la sessió d’ahir també va participar en una part de la sessió grupal Ousmane Dembélé, que està de baixa des que es va lesionar a San Mamés, però sembla que no viatjarà a Alemanya. Amb el València, Valverde ja va recuperar Luis Suárez, que portava un mes lesionat i va reaparèixer amb dos gols davant de l’equip xe.

En aquesta sessió van participar a més Iñaki Peña, Morer, Chumi, Marqués i Carles Pérez del filial, així com el juvenil Ansu Fati, la nova sensació barcelonista. L’equip viatja avui a Dortmund i aquesta tarda Valverde i un jugador oferiran declaracions a la sala de premsa del Signal Iduna Park.

D’altra banda, dissabte a la nit va ser assaltat l’habitatge de Samuel Umtiti a Esplugues de Llobregat, mentre el central francès veia des de la banqueta la golejada al València. 

tracking